KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding ambtenarenrecht?

Opleidingsniveau
+ Meer
26 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Cursus of opleiding ambtenarenrecht?

Zoekt u een (postacademische) cursus of opleiding ambtenarenrecht, omdat u uw NOvA PO-punten van dit jaar nog moet behalen of gewoon omdat u uw kennis wilt laten bijspijkeren en weer helemaal up-to-date wilt zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van het ambtenarenrecht? Op Kiesuwcursus.nl vindt u eenvoudig de ambtenarenrecht cursus of opleiding die het best bij uw interesses aansluit.

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder een uitgebreid aanbod ambtenarenrecht cursussen en opleidingen. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast wordt aan elke juridische doelgroep gedacht. Niet alleen voor advocaten, maar ook voor overheidsjuristen en bedrijfsjuristen staan op Kiesuwcursus.nl geschikte cursussen.

Altijd actueel

Op 1 januari 2020 treedt naar alle waarschijnlijkheid de WNRA (Wet normalisering rechtspositie ambtenaren) in werking. Het ontslagrecht en de arbeidsverhoudingen binnen overheidsinstellingen die nu nog verschillen van het reguliere arbeidsrecht, worden na invoering van deze wet zo veel mogelijk op gelijke voet gesteld als die in de marktsector. U houdt zich in de praktijk bezig met het ambtenarenrecht en daarom is het van belang dat u op de hoogte bent van deze wetswijzigingen en andere ontwikkelingen rondom het ambtenarenrecht om zo uw cliënten altijd van het beste advies te kunnen voorzien. Het grote aanbod ambtenarenrecht cursussen op Kiesuwcursus.nl biedt voor ieder wat wils en is altijd actueel. U vindt bij ons diverse populaire ambtenarenrecht cursussen die dit jaar veelal zullen gaan over de invoering van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren. Na het volgen van een cursus actualiteiten ambtenarenrecht bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van het ambtenarenrecht en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Cursuslocaties

De ambtenarenrecht cursussen die u boekt op Kiesuwcursus.nl kunt u overal in Nederland volgen zoals bijvoorbeeld in Amsterdam of Utrecht. Als u liever helemaal geen reistijd kwijt bent, heeft KiesUwCursus ook daar een oplossing voor. Bij ons boekt nu namelijk eenvoudig een online cursus ambtenarenrecht in de vorm van een webinar of e-learning zodat u vanuit huis uw PO/PE-punten kunt behalen op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit ambtenarenrecht cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals OSR Juridische Opleidingen, Maastricht University en Berghauser Pont Academy.

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Het merendeel van de ambtenarenrecht cursussen die u boekt via Kiesuwcursus.nl is NOvA geaccrediteerd. Dus ga snel op zoek naar de cursus, opleiding of training ambtenarenrecht die bij uw kennis en kunde past.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven