console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding huurrecht?

Opleidingsniveau
+ Meer
34 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Cursus of opleiding huurrecht?

Zoekt u een cursus huurrecht voor advocaten, omdat u uw NOvA PO-punten van dit jaar nog moet behalen of gewoon omdat u uw kennis wilt laten bijspijkeren? Op Kiesuwcursus.nl vindt u eenvoudig de huurrecht cursus die aansluit bij uw kennis en kunde. KiesUwCursus biedt u het complete overzicht postacademische opleidingen huurrecht. De cursussen bieden u de belangrijke updates van actualiteiten binnen zowel het huurrecht voor woonruimte, bedrijfsruimte of specifiek met betrekking tot de woningcorporatie.

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder meer dan 50 cursussen die specifiek gericht zijn op huurrecht. Mocht u dus een cursus huurrecht zoeken om uw PO/PE punten van dit jaar te behalen, dan bent u bij KiesUwCursus aan het juiste adres. Uw PAO cursus vindt u ook gemakkelijk binnen ons brede aanbod zoals een cursus huurrecht woonruimte, een cursus huurrecht bedrijfsruimte of een cursus huurrecht woningcorporatie. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast wordt aan elke juridische doelgroep gedacht. Niet alleen voor advocaten, maar ook voor notarissen, bedrijfsjuristen en juridisch medewerkers (zoals secretaresses) staan op Kiesuwcursus.nl geschikte cursussen.

Altijd actueel

U bent werkzaam binnen de advocatuur of het notariaat en houdt zich dagelijks bezig met de huurrecht praktijk. U wilt daarom graag op de hoogte zijn van alle actualiteiten rondom het huurrecht om zo uw cliënten altijd van het beste advies te kunnen voorzien. Het grote aanbod huurrecht cursussen op Kiesuwcursus.nl biedt voor ieder wat wils en is altijd actueel. U vindt bij ons diverse huurrecht cursussen over populaire en actuele onderwerpen. Na het volgen van een cursus actualiteiten huurrecht bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van het huurrecht en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit huurrecht cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals SDU, LegalPlanet, OSR, Leids Juridisch PAO en Berghauser Pont Academy.

Niveau

Iedere advocaat of jurist heeft weer nét andere cursuswensen. Op Kiesuwcursus.nl vindt u basiscursussen huurrecht waarin u binnen een dag helemaal up-to-date bent van de ontwikkelingen rondom het huurrecht, maar ook een cursus verdieping huurrecht of zelfs een specialisatieopleiding huurrecht die vaak meerdere dagen duurt en waarin u zich helemaal kunt laten onderdompelen in de wereld van het huurrecht.

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven