Cursus of opleiding Belastingrecht?

Bent u jurist, advocaat, notaris of fiscalist en wilt uw PO/PE/RB punten binnen het belastingrecht halen? Of wilt u simpelweg op de hoogte gesteld worden van de laatste ontwikkelingen binnen onderwerpen zoals vennootschapsbelasting (vpb), inkomstenbelasting, omzetbelasting of internationaal belastingrecht? Op KiesUwCursus vindt u het complete cursus- en opleidingsaanbod en boekt u eenvoudig een cursus die u kunt volgen in bijvoorbeeld Maastricht, Assen of Utrecht. Volgt u liever een cursus belastingrecht inkomstenbelasting online? Ook dat kan via Kiesuwcursus.nl. U vindt op onze website diverse webinars en e-learnings belastingrecht die het mogelijk maken om vanuit huis op het door u gewenste tijdstip uw kennis op het gebied van belastingrecht bij te spijkeren.

Breed cursusaanbod

Binnen het belastingrecht zijn er vele specialismen en u zoekt uiteraard een cursus die voor uw werksituatie relevant is. Daarom hebben wij de 10 meest gezochte onderwerpen voor u op een rij gezet:

  1. Europees Belastingrecht

Welke invloed heeft het Europese rechts op het Nederlandse Belastingrecht? Belangrijke updates voor een ieder wie cliënten met grensoverschrijdende fiscale issues bijstaat.

  1. Formeel Belastingrecht (fbr)

Alle regelgeving waar belastingplichtige en de Belastingdienst zich aan dient te houden en de ontwikkelingen hieromheen hoort u terug in deze cursussen. Uiteraard met aandacht voor de Algemene wet bestuursrecht (Awb) en de Algemene Wet inzake rijksbelastingen (AWR).

  1. Schenk- en erfbelasting

Updates rondom belastingen bij schenkingen en erfenissen, waarin ook de successie wetgeving uitgebreid wordt behandeld.

  1. Loonbelasting

Voor alle informatie rondom één van de belangrijkste fiscale onderwerpen. U wilt uw cliënten adviseren over grensoverschrijdende loonbelasting? Dan zijn er ook cursussen die zich toeleggen op het internationaal belastingrecht, zelfs tot op het specifieke niveau van het Belgisch of Duits belastingrecht.

  1. Overdrachtsbelasting

Hoe bewerkstelligt u de vermogensoverdracht? Aan de hand van praktijkvoorbeelden hoort u alle ins- en outs over de overdrachtsbelasting. Na deze cursussen kunt u uw cliënten nog beter van dienst zijn bij complexe fiscale vraagstukken rondom onroerende zaken.

  1. Dividendbelasting

Alle updates rondom de dividendbelasting hoort u terug in deze cursussen. Uiteraard komen actualiteiten m.b.t. de eventuele afschaffing van de dividendbelasting aan de orde.

  1. Agrarisch Belastingrecht

De vele fiscale ontwikkelingen binnen de agrarische sector vereisen aandacht van de fiscalist. Volg deze specialistische cursussen om uw cliënten zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit belastingrecht cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals Fiscaal Vanmorgen, Notalaw, Edulaw, INM Opleidingen en Leids Juridisch PAO.

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.