KiesUwCursus
Home Cursussen

Belastingrecht cursus, opleiding of training?

25 resultaten
Per pagina:
Blogpagina banner

Belastingrecht cursus, opleiding of training?

U bent jurist, advocaat, notaris of fiscalist en wilt uw PO/PE/RB punten binnen het belastingrecht halen? Of u wilt simpelweg op de hoogte gesteld worden van de laatste ontwikkelingen binnen onderwerpen zoals vennootschapsbelasting (vpb), inkomstenbelasting, omzetbelasting of internationaal belastingrecht? Op KiesUwCursus vindt u het complete cursus- en opleidingsaanbod.

Breed cursusaanbod

Binnen het belastingrecht zijn er vele specialismen en u zoekt uiteraard een cursus die voor uw werksituatie relevant is. Daarom hebben wij de 10 meest gezochte onderwerpen voor u op een rij gezet:

  1. Europees Belastingrecht

Welke invloed heeft het Europese rechts op het Nederlandse Belastingrecht? Belangrijke updates voor een ieder wie cliënten met grensoverschrijdende fiscale issues bijstaat.

  1. Formeel Belastingrecht (fbr)

Alle regelgeving waar belastingplichtige en de Belastingdienst zich aan dient te houden en de ontwikkelingen hieromheen hoort u terug in deze cursussen. Uiteraard met aandacht voor de Algemene wet bestuursrecht (Awb) en de Algemene Wet inzake rijksbelastingen (AWR).

  1. Schenk- en erfbelasting

Updates rondom belastingen bij schenkingen en erfenissen, waarin ook de successie wetgeving uitgebreid wordt behandeld.

  1. Loonbelasting

Voor alle informatie rondom één van de belangrijkste fiscale onderwerpen. U wilt uw cliënten adviseren over grensoverschrijdende loonbelasting? Dan zijn er ook cursussen die zich toeleggen op het internationaal belastingrecht, zelfs tot op het specifieke niveau van het Belgisch of Duits belastingrecht.

  1. Overdrachtsbelasting

Hoe bewerkstelligt u de vermogensoverdracht? Aan de hand van praktijkvoorbeelden hoort u alle ins- en outs over de overdrachtsbelasting. Na deze cursussen kunt u uw cliënten nog beter van dienst zijn bij complexe fiscale vraagstukken rondom onroerende zaken.

  1. Dividendbelasting

Alle updates rondom de dividendbelasting hoort u terug in deze cursussen. Uiteraard komen actualiteiten m.b.t. de eventuele afschaffing van de dividendbelasting aan de orde.

  1. Agrarisch Belastingrecht

De vele fiscale ontwikkelingen binnen de agrarische sector vereisen aandacht van de fiscalist. Volg deze specialistische cursussen om uw cliënten zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven