Neem eenvoudig contact met ons op!

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste cursus of heeft u een andere vraag/opmerking? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Info

Hieronder leest u ook onze veelgestelde vragen. Misschien dat uw vraag hier reeds wordt beantwoord:

Jazeker, de meeste cursussen hebben ook een incompany mogelijkheid. Neem contact met ons op via [email protected] of 030 303 55 55 voor meer informatie.

Werkwijze: wij verzamelen de verschillende voorstellen van de opleiders die een incompany cursus aanbieden binnen het door u gewenste onderwerp. Deze voorstellen sturen wij u binnen drie werkdagen toe, zodat u één overzicht heeft van alle opties wat betreft o.a. docenten, inhoud en prijs. U kunt hierna direct contact opnemen met de aanbieder die uw voorkeur geniet en de incompany cursus inplannen. Deze service van Kiesuwcursus is geheel kosteloos.

Ja, uiteraard kunt u deze aan KiesUwCursus stellen. Neem contact met ons op via [email protected], onze chat (op werkdagen tussen 09:00 en 17:00) of bel ons op 030 – 303 55 55. Wij helpen u graag!

Wij werken niet met gebruikersprofielen, omdat we alles graag laagdrempelig houden. U meldt zich aan voor een cursus en ontvangt de aanmeldbevestiging direct in uw mailbox, meer is niet nodig. Geen overbodige profielen met nieuwe wachtwoorden om te onthouden maar simpel en snel aanmelden voor de cursussen.

Afmelden voor een cursus doet u direct bij de cursusaanbieder. Hiervoor hoeft u geen contact met KiesUwCursus op te nemen. Bij annulering gelden de algemene voorwaarden van de betreffende cursusaanbieder.

Als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich eenvoudig uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op afmelden te klikken. Uiteraard kunt u uw afmelding of wijziging van interessegebied ook direct aan ons doorgeven via [email protected] of 030 – 30 35 555.

De nieuwsbrief van KiesUwCursus voorziet abonnees van cursusaanbod op maat. Wij tonen een overzicht van het cursusaanbod expliciet binnen uw interessegebied. Hierdoor kunt u direct de voor u relevante cursussen (van alle opleiders) vergelijken en snel uw cursus vinden. Meld u dus af voor de vele verschillende nieuwsbrieven van alle cursusaanbieders, KiesUwCursus bundelt alles voor u in één overzichtelijke nieuwsbrief op maat!

Zodra u zich heeft aangemeld voor een cursus ontvangt u een inschrijfbevestiging van KiesUwCursus. Indien u deze niet binnenkrijgt, check dan altijd even uw spam-inbox.

Nadat u de bevestiging van KiesUwCursus heeft ontvangen, neemt de betreffende cursusaanbieder contact met u op om uw aanmelding nogmaals te bevestigen en u de benodigde cursusinformatie toe te sturen. Mochten berichten van KiesUwCursus of de cursusaanbieder uitblijven, neem dan contact met ons op via [email protected] of 030 – 30 35 555. Wij helpen u uiteraard graag verder!

Nee, u betaalt nooit extra voor uw aanmelding via Kiesuwcursus. Voor u als cursist zijn onze diensten altijd geheel kosteloos. Wij hanteren nooit een andere prijs dan de cursusaanbieders zelf; u krijgt dus gegarandeerd de laagste prijs (of zelfs lager in het geval van een speciale KiesUwCursus kortingsactie).

Stap 1
Zoek via de zoekmachine op de homepage op bijvoorbeeld: rechtsgebied, onderwerp, plaatsnaam, punten, cursusaanbieder of spreker.

Stap 2
Bekijk het overzicht dat verschijnt op basis van de door u opgegeven zoekcriteria. Niet tevreden? Pas de filters van uw zoekactie aan.

Stap 3
Cursus gevonden? Schrijf u direct in via de knop ‘direct inschrijven’. Zonder account of tussenstappen meldt u zich snel aan. Wij sturen u direct een e-mail ter bevestiging.

Stap 4
De desbetreffende cursusaanbieder neemt zo snel mogelijk contact met u op met verdere cursusinformatie.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken van een geschikte cursus, training of opleiding? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via: [email protected] of 030 – 30 35 555