console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding ondernemingsrecht?

Opleidingsniveau
+ Meer
81 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Cursus of opleiding ondernemingsrecht?

U bent op zoek naar een cursus op het gebied van Ondernemingsrecht? Hier vergelijkt u eenvoudig meer dan 100 cursussen van erkende opleiders zoals Sdu, Lexlumen en OSR!

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder meer dan 120 cursussen die specifiek gericht zijn op het ondernemingsrecht. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast wordt aan elke juridische doelgroep gedacht. Niet alleen advocaten, maar ook notarissen, bedrijfsjuristen en juridisch medewerkers (zoals secretaresses) kunnen bij Kiesuwcursus.nl terecht.  

Altijd actueel

U bent als advocaat gespecialiseerd in het ondernemingsrecht of houdt zich anderszins bezig met de ondernemingsrecht praktijk. U wilt daarom graag op de hoogte zijn van alle actualiteiten rondom het ondernemingsrecht om zo uw cliënten altijd van het beste advies te kunnen voorzien. Voor een dergelijke actuele cursus ondernemingsrecht bent u bij Kiesuwcursus aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod ondernemingsrecht cursussen en opleidingen: voor ieder wat wils dus. U vindt bij ons dé ondernemingsrecht cursus waarnaar u al lang op zoek was. Ons aanbod bestaat uit ondernemingsrecht cursussen over populaire onderwerpen zoals: een basiscursus ondernemingsrecht waarin uitgebreid stilgestaan wordt bij de basisbeginselen van het ondernemingsrecht of een cursus corporate governance waarin uitgebreid stilgestaan wordt bij bijvoorbeeld de aansprakelijkheid van bestuurders, nieuwe wetgeving en jurisprudentie. Na het volgen van een cursus actualiteiten ondernemingsrecht bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van het ondernemingsrecht en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.  

Locaties

Bent u op zoek naar een cursus ondernemingsrecht waarvoor u niet ver hoeft te reizen? Dat kan. Grote kans dat u op Kiesuwcursus.nl een ondernemingsrecht cursus vindt bij u in de buurt. De cursussen en opleidingen ondernemingsrecht die u boekt op Kiesuwcursus.nl kunt u overal in Nederland volgen. Van Den Dolder tot Rotterdam en van Breukelen tot Maastricht. Als u liever helemaal geen reistijd kwijt bent, heeft KiesUwCursus ook daar een oplossing voor. Bij ons boekt nu namelijk eenvoudig een ondernemingsrecht online cursus in de vorm van een webinar of e-learning zodat u vanuit huis uw PO/PE-punten kunt behalen op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Zelfs als u vakantie en werk wilt combineren, bent u bij Kiesuwcursus aan het juiste adres. U boekt bij ons bijvoorbeeld een cursus ondernemingsrecht Curaçao of Kopenhagen 

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit ondernemingsrecht cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals SDU, Leids Juridisch PAO, CPO en Lexlumen 

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Voor bijna alle ondernemingsrecht cursussen die u boekt via Kiesuwcursus.nl kunt u NOvA punten behalen. 

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen. 

Terug naar boven