KiesUwCursus

Zoek, vergelijk en
kies direct uw cursus!

Kiesuwcursus: de cursusvergelijker voor juristen

Bekijk het complete cursusaanbod

Wat zijn de voordelen van KiesUwCursus?

Icoon klok

Snel zoeken in meer dan 1.000 juridische cursussen

U besteedt uw tijd liever aan cliënten dan aan het zoeken van een cursus. Dat snappen wij. Via onze zoekmachine en filters kunt u daarom de best passende cursussen snel inzichtelijk krijgen.

Géén gebruikersaccounts of wachtwoorden

U heeft geen zin in het zoveelste gebruikersaccount met een wachtwoord. Daarom heeft KiesUwCursus dit ook niet. Snel én veilig (geen datalek mogelijk via KiesUwCursus).

Gratis service

Het gebruik van KiesUwCursus is geheel gratis voor u. Géén extra kosten of addertjes onder het gras. Wij willen het u slechts makkelijker maken.

Icoon klantenservice

Inhoudelijke kennis

Door onze inhoudelijke kennis kunnen wij u met al het gewenste maatwerk helpen. Neem contact op en wij geven u altijd gratis advies!

Neem eenvoudig contact met ons op!

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste cursus of heeft u een andere vraag of opmerking?

U kunt ons makkelijk bereiken via onderstaande gegevens of het contactformulier!

Help / FAQ

Bekijk hier een overzicht van de meest voorkomende vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Jazeker, de meeste cursussen hebben ook een incompany mogelijkheid. Neem contact met ons op via info@kiesuwcursus.nl of 030 303 55 55 voor meer informatie.

Werkwijze: wij verzamelen de verschillende voorstellen van de opleiders die een incompany cursus aanbieden binnen het door u gewenste onderwerp. Deze voorstellen sturen wij u binnen drie werkdagen toe, zodat u één overzicht heeft van alle opties wat betreft o.a. docenten, inhoud en prijs. U kunt hierna direct contact opnemen met de aanbieder die uw voorkeur geniet en de incompany cursus inplannen. Deze service van Kiesuwcursus is geheel kosteloos.

Ja, uiteraard kunt u deze aan KiesUwCursus stellen. Neem contact met ons op via info@kiesuwcursus.nl, onze chat (op werkdagen tussen 09:00 en 17:00) of bel ons op 030 – 303 55 55. Wij helpen u graag!

Wij werken niet met gebruikersprofielen, omdat we alles graag laagdrempelig houden. U meldt zich aan voor een cursus en ontvangt de aanmeldbevestiging direct in uw mailbox, meer is niet nodig. Geen overbodige profielen met nieuwe wachtwoorden om te onthouden maar simpel en snel aanmelden voor de cursussen.

Afmelden voor een cursus doet u direct bij de cursusaanbieder. Hiervoor hoeft u geen contact met KiesUwCursus op te nemen. Bij annulering gelden de algemene voorwaarden van de betreffende cursusaanbieder.

Als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich eenvoudig uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op afmelden te klikken. Uiteraard kunt u uw afmelding of wijziging van interessegebied ook direct aan ons doorgeven via info@kiesuwcursus.nl of 030 – 30 35 555.

De nieuwsbrief van KiesUwCursus voorziet abonnees van cursusaanbod op maat. Wij tonen een overzicht van het cursusaanbod expliciet binnen uw interessegebied. Hierdoor kunt u direct de voor u relevante cursussen (van alle opleiders) vergelijken en snel uw cursus vinden. Meld u dus af voor de vele verschillende nieuwsbrieven van alle cursusaanbieders, KiesUwCursus bundelt alles voor u in één overzichtelijke nieuwsbrief op maat!

Zodra u zich heeft aangemeld voor een cursus ontvangt u een inschrijfbevestiging van KiesUwCursus. Indien u deze niet binnenkrijgt, check dan altijd even uw spam-inbox.

Nadat u de bevestiging van KiesUwCursus heeft ontvangen, neemt de betreffende cursusaanbieder contact met u op om uw aanmelding nogmaals te bevestigen en u de benodigde cursusinformatie toe te sturen. Mochten berichten van KiesUwCursus of de cursusaanbieder uitblijven, neem dan contact met ons op via info@kiesuwcursus.nl of 030 – 30 35 555. Wij helpen u uiteraard graag verder!

Nee, u betaalt nooit extra voor uw aanmelding via Kiesuwcursus. Voor u als cursist zijn onze diensten altijd geheel kosteloos. Wij hanteren nooit een andere prijs dan de cursusaanbieders zelf; u krijgt dus gegarandeerd de laagste prijs (of zelfs lager in het geval van een speciale KiesUwCursus kortingsactie).

Stap 1
Zoek via de zoekmachine op de homepage op bijvoorbeeld: rechtsgebied, onderwerp, plaatsnaam, punten, cursusaanbieder of spreker.

Stap 2
Bekijk het overzicht dat verschijnt op basis van de door u opgegeven zoekcriteria. Niet tevreden? Pas de filters van uw zoekactie aan.

Stap 3
Cursus gevonden? Schrijf u direct in via de knop ‘direct inschrijven’. Zonder account of tussenstappen meldt u zich snel aan. Wij sturen u direct een e-mail ter bevestiging.

Stap 4
De desbetreffende cursusaanbieder neemt zo snel mogelijk contact met u op met verdere cursusinformatie.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken van een geschikte cursus, training of opleiding? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via: info@kiesuwcursus.nl of 030 – 30 35 555