KiesUwCursus

Over ons

lotte-voorneman-kiesuwcursus

Lotte

 maud-mosterd-kiesuwcursus

Maud

Over ons

De laatste jaren is de juridische cursusmarkt enorm in aantal aanbieders gegroeid. Wij, Lotte Voorneman en Maud Mosterd, zagen dat er vraag was naar een overzichtelijk platform waarop juridisch professionals snel en makkelijk de beste cursus match kunnen vinden. Opgegroeid in het tijdperk van AIRBNB, Booking.com, Independer etc., besloten wij KiesUwCursus.nl te starten. Toen we elkaar jaren geleden ontmoetten in studentenhuis “De Vleut” in Utrecht hadden we nooit gedacht naast vriendinnen ook collega’s te worden, maar dit is nu toch echt de realiteit en voorlopig zitten we ook allesbehalve stil.

De rode draad in onze interesse is online marketing, avontuur en nieuwsgierigheid. Dit kwam perfect samen bij de start van KiesUwCursus.nl. Hoewel we allebei geen juridische achtergrond hebben (Lotte studeerde Nederlands en Communicatie en Maud Geschiedenis en International Relations), zijn we beiden werkzaam geweest in de opleidingsbranche. Zodoende ontstond het idee voor KiesUwCursus.nl.

Ons mooie team bestaat uit Fay, Fleur, Simone en Kiki. Naast de dagelijkse werkzaamheden voor KiesUwCursus zijn wij hard bezig met het opzetten van nog meer mooie online platformen. Lotte, Fay, Fleur, Simone en Kiki werken vanuit ons kantoor in Utrecht en Maud werkt vanuit Lissabon, Portugal.