KiesUwCursus
Home Cursussen

Gezondheidsrecht cursus, opleiding of training?

1 resultaat
Per pagina:
Banner PO-checker
  • ma 17 jun 2019
1 dag
  • prof. mr. Paul Vlaardingerbroek
  • prof. mr. Kees Blankman
  • ir. Nico Heinsbroek
  • Veenendaal
4 LES Voor advocaten: Op grond van de Verordening op de vakbekwaamheid, mag u als advocaat zelf beoordelen of het volgen van een bijeenkomst uw vakbekwaamheid ten goede komt. Om aan te kunnen tonen dat u het onderwijs heeft gevolgd, vragen wij u voorafgaand aan en na afloop van de bijeenkomst uw eticket/ badge te scannen en ontvangt u na afloop een certificaat van deelname. Het is aan te bevelen dat u tevens een programma bewaart waaruit de inhoud van de bijeenkomst blijkt en het aantal netto uren onderwijs. Voor meer informatie over de verdere voorwaarden van de Nederlandse Orde van Advocaten verwijzen wij u naar de Verordening op de vakbekwaamheid en de Regeling vakbekwaamheid. Het aantal lesuren voor deze bijeenkomst is 4 uur.
€ 345,00

Gezondheidsrecht cursus, opleiding of training?

U wilt uw cliënten zo goed mogelijk kunnen helpen en daarom dient u op de hoogte te zijn van alle wijzigingen in de wet- en regelgeving van de gezondheidszorg. Bijvoorbeeld omtrent de wet Bopz of andere actualiteiten. KiesUwCursus helpt u om gemakkelijk uw cursus of opleiding gezondheidsrecht te vinden. U filtert snel op locatie, data of opleider. Zo ziet u direct de cursussen die het beste aansluiten op uw wensen!

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven