KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding gezondheidsrecht?

Opleidingsniveau
+ Meer
7 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Cursus of opleiding gezondheidsrecht?

Heeft u in uw dagelijkse praktijk te maken met het gezondheidsrecht en bent u op zoek naar een postacademische juridische cursus of opleiding gezondheidsrecht of een cursus die betrekking heeft op dit rechtsgebied? Dan bent u bij Kiesuwcursus aan het juiste adres. U vindt bij ons simpel en snel de cursus of opleiding gezondheidsrecht die het beste aansluit bij uw kennis en kunde.

Breed cursusaanbod

Wilt u op de hoogte zijn van alle wijzigingen in de wet- en regelgeving van de gezondheidszorg? Bijvoorbeeld omtrent de wet Bopz of andere actualiteiten. Op KiesUwCursus zoekt gemakkelijk uw cursus of opleiding gezondheidsrecht! U filtert snel op locatie, data of opleider. Zo ziet u direct de cursussen die het beste aansluiten op uw wensen. Kijk snel op Kiesuwcursus.nl waar u een compleet overzicht aan juridische cursussen en opleidingen vindt waaronder meer dan 30 cursussen en opleidingen die specifiek gericht zijn op het gezondheidsrecht. Kernbegrippen uit het gezondheidsrecht zullen de revue passeren. Hierbij kunt u denken aan onderwerpen zoals: medisch tuchtrecht, aansprakelijkheid van artsen, financiële aspecten van de gezondheidszorg en rechten van de patiënt. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen die u kunt behalen voor de cursussen en opleidingen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Alle cursussen gezondheidsrecht die u boekt worden daarnaast door gerenommeerde en deskundige docenten gegeven. Vanuit hun eigen (al dan niet juridische) ervaring met het gezondheidsrecht frissen ze uw kennis met betrekking tot het gezondheidsrecht op.

Altijd actueel

U houdt zich dagelijks bezig met de gezondheidsrecht praktijk en u wilt daarom graag op de hoogte zijn van alle actualiteiten rondom het gezondheidsrecht om zo uw cliënten altijd van het beste advies te kunnen voorzien. Het gezondheidsrecht is immers altijd aan verandering onderhevig vanwege de financieel-economische toestand van ons land. Daarom is het van belang  deze ontwikkelingen te blijven volgen, bijvoorbeeld door middel van een cursus. Na het volgen van een cursus actualiteiten gezondheidsrecht bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen en bestaande en nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van de gezondheidszorg en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Cursuslocaties

De gezondheidsrecht cursussen die u boekt op Kiesuwcursus.nl kunt u overal in Nederland volgen zoals in Breukelen, Utrecht of Amsterdam maar ook elders in het land. Over het algemeen zijn de cursuslocaties makkelijk met de auto bereikbaar en zal de cursusaanbieder u informeren over parkeergelegenheid bij de cursuslocatie. Als u liever helemaal geen reistijd kwijt bent, heeft KiesUwCursus ook daar een oplossing voor. Bij ons boekt nu namelijk eenvoudig een online cursus gezondheidsrecht in de vorm van een webinar of e-learning zodat u vanuit huis uw PO/PE-punten kunt behalen en uw kennis kunt laten bijspijkeren op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit gezondheidsrecht cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals Leidsch Juridisch PAO, SDU, LegalPlanet, JurisDidact en Nemesis Opleidingen

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Voor het merendeel van de cursussen die u boekt op Kiesuwcursus.nl kunt u NOvA punten behalen, maar u vindt bij ons ook anderszins geaccrediteerde cursussen.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven