KiesUwCursus
Home Cursussen

Mediation opleiding, cursus of training?

60 resultaten
Per pagina:
Altijd scherp-abonnement CPO – juli 2019

Mediation opleiding, cursus & training

Populairste onderwerpen

U wilt de beste mediation opleiding, cursus of training vinden? Dit zijn de 4 meest populaire onderwerpen:

  1. Een cursus Mediation en Conflictbemiddeling. Tijdens deze cursus technieken om conflicten te voorkomen of op te lossen. Hoe gaat u om met conflictsituaties, hoe beheerst u deze en hoe lost u ze op? Uiteraard vindt u hier cursussen die erkend zijn door de MfN.
  2. Een redelijk nieuw onderwerp binnen mediation is Mediation in Strafzaken. Tijdens dit bemiddelingsproces kunnen slachtoffers en verdachten met elkaar in gesprek gaan. Dit kan bijvoorbeeld een waardevolle aanvulling zijn als de betrokkenen elkaar nog ontmoeten of tegen kunnen komen na een incident. Als mediator kunt u slachtoffers helpen met het verwerken van het leed.
  3. Een Opleiding Mediation, waarna u geschillen tussen werkgever en werknemer op kunt lossen als arbeidsmediator. Door een arbeidsconflict kan een vervelende situatie ontstaan waarbij u als mediator kunt bemiddelen en geschillen kunt voorkomen of oplossen.
  4. Mediation bij Echtscheiding. Als scheidingsmediator bemiddelt u tussen twee partijen die door middel van een echtscheiding uit elkaar willen gaan. Als advocaat of mediator loopt u regelmatig tegen vraagstukken aan op het gebied van verdelen en verrekenen. Door middel van een Actualiteitencursus kunt u uw kennis op dit gebied weer volledig actualiseren. Zorg dat u weer volledig up-to-date bent van de actualiteiten op het gebied van het huwelijksvermogensrecht en relatievermogensrecht.

 5 voordelen van KiesUwCursus

U vergelijkt hier bijna 100 postacademische en post-HBO Mediation opleidingen, cursussen en trainingen. Velen voor u vonden al cursussen via KiesUwCursus, weet u waarom? Lees hieronder direct de 5 voordelen van KiesUwCursus:

  1. Cursussen op maat

Cursussen speciaal voor MfN-registermediators en advocaten. Afgestemd op diverse specialisaties zoals mediation in Strafzaken, Arbeidsrecht en Echtscheiding (Personen en Familierecht). Volgt u liever een korte opleiding of een meerdaagse cursus? Hier vindt u alle mogelijke opleidingsvormen. Bent u lid van de vFas? Ook als scheidingsmediator vindt u hier de juiste cursus.

  1. Ook bij u in de buurt

U wilt natuurlijk het liefst een opleiding volgen bij u in de buurt. U vindt op onze site opleidingen en cursussen van Groningen tot Haarlem, van Amsterdam tot Brabant en van Utrecht tot Maastricht.

  1. PE-punten

MfN-registermediators (voorheen NMI-register) zijn gekwalificeerde mediators die een erkende opleiding hebben gevolgd én hun kennis en vaardigheden continu up-to-date houden door middel van permanente educatie. Mediators dienen per drie jaar 16 tot 34 PE-punten te behalen. U vindt hier een overzicht van bijna 100 opleidingen die erkend zijn door de MfN. Eén cursus levert u 2 tot 15 PE-punten op.

  1. Geaccrediteerde opleiders

Ons aanbod bestaat uit tientallen gerenommeerde opleiders zoals Leids Juridisch PAO ( Leiden), OSR (Utrecht), SDU (Breukelen) VU Law Academy (Amsterdam), Eggens Instituut UvA (Amsterdam) en Instituut voor Arbeidsrecht & HRM (Zwolle, Rotterdam). De opleiders op onze site zijn erkend door de MfN.

  1. Gratis advies 

Wij geven gratis advies. U geeft uw wensen door en wij stellen een gratis aanbod op maat samen. U kunt dan verder met uw werk en ondertussen zoeken wij de best passende cursussen voor uw persoonlijke situatie. Vergelijk rustig in uw eigen tijd de diverse opleidingen en geef aan ons door welke u wilt volgen. Wij maken uw inschrijving dan direct voor u in orde!

Wat is mediaton?

Nog even kort over wat mediation nou eigenlijk is. Mediaton is een verzamelnaam voor conflictbemiddeling. Geschillen komen overal voor: in relaties, familieconflicten, tussen werkgever en werknemer en in strafzaken. Soms lopen geschillen zo ver op dat er een mediator moet worden ingeschakeld. De mediator is een onafhankelijke, neutrale, derde partij die de verschillende partijen begeleidt in het vinden van een oplossing voor hun geschil. Door te kiezen voor mediation kunnen hoge advocaatkosten bespaard worden en hoeven de partijen niet voor de rechter te verschijnen.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen. Bekijk hier direct welke cursus het beste aansluit op uw interesses. Filter bijvoorbeeld op gewenste locatie, punten of kosten en zie het aanbod op maat binnen twee kliks terug op uw beeldscherm! Hulp nodig? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via 030 30 35 555 of via info@kiesuwcursus.nl. Wij helpen u uiteraard graag!

Terug naar boven