KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding arbeidsrecht?

Opleidingsniveau
+ Meer
128 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Arbeidsrecht cursus of opleiding?

Bent u juridisch professional en op moet u uw PO-punten van dit jaar nog behalen of bent u gewoon op zoek naar een opfriscursus arbeidsrecht? Kijk dan eens tussen het uitgebreide aanbod arbeidsrecht opleidingen en cursussen van Kiesuwcursus.nl. Bij ons vindt u meer dan 150 verschillende cursussen arbeidsrecht. Voor ieder wat wils dus.

Populairste onderwerpen

Uw perfecte cursus of opleiding arbeidsrecht en sociale zekerheid vinden? Dit zijn de 6 meest populaire onderwerpen:

  1. Een Basiscursus arbeidsrecht waarin u de basisbeginselen van het arbeidsrecht uitgelegd krijgt. Denk hierbij aan onderwerpen zoals arbeidscontracten, CAO en ontslag.
  2. Een cursus Actualiteiten arbeidsrecht, waarin de laatste jurisprudentie en ontwikkelingen aan bod komen en u deze kennis daarna in uw eigen dagelijkse praktijk kunt toepassen.
  3. Een Opleiding Mediation, waarna u geschillen tussen werkgever en werknemer op kunt lossen als arbeidsmediator.
  4. Een cursus Verdieping arbeidsrecht voor de gevorderde specialist die al een gedegen basiskennis heeft van het rechtsgebied. Samen met de docent duiken de cursisten de diepte in en laten zich onderdompelen in de arbeidsrechtwereld.
  5. Een cursus gericht op Privacy. In hoeverre mag de werkgever het gedrag van de werknemer monitoren en controleren op de werkvloer en in de privésfeer? De gevolgen van de AVG komen uiteraard ook uitgebreid aan bod.
  6. Een cursus Duits arbeidsrecht voor onder andere juristen en internationale bedrijven die zaken doen in Duitsland.

7 voordelen van KiesUwCursus

U vergelijkt op Kiesuwcursus.nl meer dan 185 postacademische en post-HBO opleidingen, cursussen en trainingen over arbeidsrecht. Velen voor u vonden al arbeidsrecht cursussen via KiesUwCursus, weet u waarom? Lees hieronder direct de 6 voordelen van KiesUwCursus:

1. Cursussen op maat

Arbeidsrecht cursussen speciaal voor HR-managers, juristen en advocaten. Afgestemd op onderwijs, zorg, horeca of een andere branche.

2. Docenten

De cursussen en opleidingen arbeidsrecht die u via Kiesuwcursus boekt, worden gegeven door bekende namen uit het arbeidsrecht vakgebied. Gerenommeerde docenten zoals mr. dr. Burger, mr. Buijs, prof. mr. dr. Roozendaal, mr. dr. Fluit, prof. mr. Laemers en mr. van der Meer zullen u in de cursussen bijpraten over het arbeidsrecht.

3. PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. U vindt hier een overzicht van meer dan 150 cursussen Arbeidsrecht van NOvA-erkende opleiders. Eén cursus levert u 2 tot 20 PO-punten op.

4. Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Het aanbod arbeidsrecht cursussen van Kiesuwcursus.nl bestaat uit tientallen gerenommeerde opleiders zoals SDU (Breukelen), OSR (Utrecht), CPO (Utrecht), VU (Amsterdam) en Instituut voor Arbeidsrecht & HRM (Zwolle, Rotterdam).

5. Online cursus arbeidsrecht

Wilt u liever een online cursus arbeidsrecht? Ook dat vindt u op Kiesuwcursus.nl. Wij hebben een uitgebreid aanbod e-learnings en webinars arbeidsrecht. U kunt een e-learning zelfs volgen waar en wanneer u maar wilt. U heeft tenslotte 24/7 toegang.

6. Niveau en cursusduur

Een basis cursus arbeidsrecht duurt normaliter een dag of een dagdeel. Bent u op zoek naar meer diepgang bijvoorbeeld de opleiding specialist arbeidsrecht of een andere leergang? Die vindt u op Kiesuwcursus.nl. Een leergang duurt meestal meerdere dagen.

7. Gratis advies 

Wij geven gratis advies. U geeft uw wensen door en wij stellen een gratis aanbod op maat samen. U kunt dan verder met uw werk en ondertussen zoeken wij de best passende cursussen voor uw persoonlijke situatie.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven