console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding Erfrecht?

Opleidingsniveau
+ Meer
16 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Cursus of opleiding Erfrecht?

Zoekt u een cursus erfrecht voor advocaten, omdat u uw NOvA PO-punten van dit jaar nog moet behalen of gewoon omdat u uw kennis wilt laten bijspijkeren? Op Kiesuwcursus.nl vindt u eenvoudig de erfrecht cursus die het best bij uw interesses aansluit.   

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder meer dan 30 cursussen die specifiek gericht zijn op erfrecht. Van een basis cursus erfrecht tot een specialisatie opleiding erfrecht of nalatenschapsmediator, bij ons vindt u het allemaal. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast wordt aan elke juridische doelgroep gedacht. Niet alleen voor advocaten, maar ook voor notarissen, bedrijfsjuristen en juridisch medewerkers (zoals secretaresses) staan op Kiesuwcursus.nl geschikte cursussen. 

Altijd actueel

U bent werkzaam binnen de advocatuur of het notariaat en houdt zich dagelijks bezig met de erfrecht praktijk. U wilt daarom graag op de hoogte zijn van alle actualiteiten rondom het erfrecht om zo uw cliënten altijd van het beste advies te kunnen voorzien. Het grote aanbod erfrecht cursussen op Kiesuwcursus.nl biedt voor ieder wat wils en is altijd actueel. U vindt bij ons diverse erfrecht cursussen over populaire onderwerpen zoals: nieuw erfrecht, procederen in erfrecht, de legitieme, het modeltestament, nalatenschap, schenk- en erfbelasting en verjaring en verval. Na het volgen van een cursus actualiteiten erfrecht bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van het erfrecht en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.  

Cursuslocaties

De erfrecht cursussen die u boekt op Kiesuwcursus.nl kunt u overal in Nederland volgen. Van Assen tot Utrecht en van Putten tot Amsterdam. Als u liever helemaal geen reistijd kwijt bent, heeft KiesUwCursus ook daar een oplossing voor. Bij ons boekt nu namelijk eenvoudig een webinar of e-learning erfrecht zodat u vanuit huis uw PO/PE-punten kunt behalen op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt. 

Niveau

U zal op Kiesuwcursus.nl basiscursussen tegenkomen die u inzicht geven in het testamentair erfrecht en waarin voor het erfrecht kenmerkende begrippen aan bod zullen komen zoals ‘uiterste wil’, ‘erfstelling’ en ‘testamentaire last’. Bent u op zoek naar meer diepgang? Ook specialisatieopleidingen van bijvoorbeeld Schonewille & Schonewille kunt u vinden op Kiesuwcursus.nl die vaak meerdere dagen duren en waarin u zich helemaal kunt laten onderdompelen in de wereld van het erfrecht. 

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit erfrecht cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals SDU, LegalPlanet, Edulaw, CPO en Lexlumen 

Docenten

De cursussen en opleidingen erfrecht die u via Kiesuwcursus boekt, worden gegeven door bekende namen uit het erfrecht vakgebied. Gerenommeerde docenten zoals prof. mr. dr. Schols, prof. mr. dr. Biemans, mr. dr. Ebben, prof. dr. Stollenwerck en mr. Engelbertink zullen u in de cursussen bijpraten over het erfrecht. 

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. U kunt niet alleen NOvA PO-punten behalen voor cursussen die KiesUwCursus aanbiedt. Bent u mediator? Ook dan bent u bij KiesUwCursus aan het juiste adres. U vindt tussen ons aanbod namelijk ook cursussen waarvoor u MfN-punten kunt behalen. De Mediators federatie Nederland (MfN) verplicht mediators om minimaal 48 punten te behalen per drie jaar.   

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven