KiesUwCursus
Home Cursussen

Personen- en familierecht opleiding, cursus of training?

156 resultaten
Per pagina:
Blogpagina banner

Cursus, opleiding of training Personen- en Familierecht

Vind hier simpel en snel uw specialisatie opleiding of juridische pao cursus Familierecht. Bijvoorbeeld wanneer u zich wilt specialiseren tot Familierecht advocaat of cursussen Personen- en Familierecht zoekt om uw PO-punten van dit jaar te behalen.

Altijd actueel

U bent werkzaam binnen de advocatuur of het notariaat en houdt zich dagelijks bezig met de Familierecht praktijk. U wilt dus graag op de hoogte zijn van alle actualiteiten om zo uw cliënten altijd van het beste advies te kunnen voorzien. In ons cursusaanbod kiest u uit populaire onderwerpen zoals Mediation, IPR, Huwelijksvermogensrecht en nog veel meer.

Geaccrediteerde opleiders

U wilt PO (voor de advocatuur) of PE (voor het notariaat) punten behalen met uw juridische opleiding Familierecht? Dat kan via KiesUwCursus! Wij hebben aanbod van onder andere de volgende geaccrediteerde opleiders:

  • SDU
  • Lexlumen
  • Edulaw
  • Leids Juridisch PAO
  • VU Law Academy
  • CPO

Cursuslocaties

De cursussen Familierecht vinden plaats op velerlei locaties, van Amsterdam tot Enschede en zelfs in het buitenland! Wilt u echter liever achter uw eigen bureau blijven zitten dan is er ook de mogelijkheid om uw cursus online te volgen. Dan hoeft u de deur helemaal niet uit. Voor de meeste Familierecht cursussen zijn tevens in-company mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over in-company cursussen.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven