console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding sociaal zekerheidsrecht?

Opleidingsniveau
+ Meer
14 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Cursus of opleiding sociaal zekerheidsrecht?

Bent u een advocaat of jurist die in de dagelijkse praktijk te maken heeft met het sociaal zekerheidsrecht en bent u op zoek naar een postacademische cursus, omdat u uw PO-punten van dit jaar nog moet behalen? Of wilt u gewoon uw kennis bijspijkeren omtrent het sociaal zekerheidsrecht? Kijk dan eens tussen de cursussen sociale zekerheid op Kiesuwcursus.nl en vind de cursus of opleiding sociaal zekerheidsrecht die het beste aansluit bij uw kennis en kunde.  

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder meer dan 50 cursussen die specifiek gericht zijn op sociale zekerheid. De duur van de cursussen sociaal zekerheidsrecht die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Dit hangt vaak samen het niveau van de cursussen sociaal zekerheidsrecht. Een basiscursus sociale zekerheid zal vaak minder lang duren dan een meerdaagse specialisatieopleiding sociaal zekerheidsrecht. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast kan elke juridische doelgroep bij ons terecht. Op Kiesuwcursus.nl vindt u niet alleen een opleiding sociaal recht voor een advocaat, maar ook overheidsjuristen, gemeentejuristen, rechtsbijstand juristen en medewerkers bezwaar en beroep kunnen bij ons terecht. Alle cursussen die u boekt via Kiesuwcursus.nl zijn van hoogstaand niveau en de kennis die u opdoet in een cursus of opleiding sociaal zekerheidsrecht is direct bruikbaar in de beroepspraktijk. Alle cursussen worden gegeven door gerenommeerde docenten die vaak werkzaam zijn in zowel de praktijk als de wetenschap. De lesstof sluit dus naadloos aan bij de recente ontwikkelingen op het gebied van sociale zekerheid  

Altijd actueel

Als advocaat in de sociaal zekerheidsrecht praktijk wilt u op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen en thema’s op het gebied van sociale zekerheidDit terrein behelst veel wet- en regelgeving. De Participatiewet, de Wet maatschappelijke ondersteuning Wm en sociale zekerheidswetten zoals de Ziektewet, de WW en de Wajong vormen de belangrijkste wetten en worden continue aangescherpt. Als jurist zul je deze ontwikkelingen bij moeten blijven benen door bijvoorbeeld het volgen van een cursus. In een cursus sociaal zekerheidsrecht zal dan ook uitgebreid stil worden gestaan bij actuele jurisprudentie en recente ontwikkelingenTijdens een cursus of opleiding sociaal zekerheidsrecht wordt dikwijls veel ruimte geboden voor interactie tussen de cursisten en docenten over recente rechtspraak. Het sociaal zekerheidsrecht wordt vanuit verschillende invalshoeken bekeken, zodat de cursist alles uit de cursus kan halen wat erin zit. Laat u onderdompelen in de meest recente ontwikkelingen op het gebied van sociale zekerheid en leer de fundamenten van het rechtsgebied nog beter kennen. 

Cursuslocaties

Tussen het uitgebreide aanbod sociaal zekerheidsrecht cursussen op Kiesuwcursus.nl vindt u altijd wel een cursus die u bij u in de buurt kunt volgen. Zo boekt u bij ons een cursus sociale zekerheid in Utrecht, Rotterdam of Hoofddorp. Over het algemeen zijn de cursuslocaties goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Op Kiesuwcursus.nl zoekt en boekt u ook eenvoudig een online cursus sociaal zekerheidsrecht in de vorm van een webinar of e-learning van bijvoorbeeld JurisDidact. Zo kunt u vanuit huis uw kennis bijspijkeren en actualiseren op een moment dat voor u het best uitkomt.  

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit sociaal zekerheidsrecht cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals OSRSchulinck, CPO en Maastricht University 

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden en zo uw cliënten van het meest actuele en volledige advies kunt voorzien. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Voor bijna alle cursussen en opleidingen op het gebied van sociale zekerheid die u boekt via Kiesuwcursus.nl kunt u NOvA punten behalen, maar u vindt op Kiesuwcursus.nl ook anderszins geaccrediteerde cursussen. 

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven