console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen

Vastgoedrecht opleiding of cursus?

Opleidingsniveau
+ Meer
19 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Vastgoedrecht opleiding of cursus?

Bent u jurist, advocaat of notaris en zoekt u een cursus vastgoedrecht, omdat u uw NOvA PO-punten van dit jaar nog moet behalen of gewoon omdat u uw kennis wilt opfrissen? Op Kiesuwcursus.nl bent u aan het juiste adres. Bij ons vindt u eenvoudig en snel de vastgoedrecht opleiding of cursus die het best bij uw kennis en kunde aansluit.

Breed cursusaanbod

Het vastgoedrecht omvat alle wetten en regels op het gebied van het onroerend goed. Boekt u een cursus op Kiesuwcursus.nl, dan kunt u er vanuit gaan dat u na het volgen van deze cursus weer helemaal op de hoogte bent van deze wetten en regels, de kernbegrippen en de jurisprudentie over het vastgoedrecht. Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder vele cursussen die specifiek gericht zijn op het vastgoedrecht. Van een basis cursus vastgoedrecht tot een specialisatie opleiding vastgoedrecht bij ons vindt u het allemaal. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast wordt aan elke juridische doelgroep gedacht. Het vastgoedrecht is immers een veelzijdig rechtsgebied waarbinnen diverse juridische professionals werkzaam zijn. Niet alleen advocaten, maar ook bedrijfsjuristen, notarissen en juridisch (ondersteunende) medewerkers (zoals secretaresses) kunnen op Kiesuwcursus.nl terecht voor een vastgoedrecht opleiding of cursus.

Altijd actueel

U bent werkzaam binnen het notariaat, de advocatuur of als jurist binnen een bedrijf en houdt zich dagelijks bezig met de vastgoedrecht praktijk waarin alles draait om het adviseren en procederen over de exploitatie en het beheer van vastgoed, zoals: het aangaan van koopcontracten, beperkingen op vastgoedrechten, het ondertekenen en beëindigen van huurcontracten. U wilt daarom graag op de hoogte zijn van alle actualiteiten rondom het vastgoedrecht om zo uw cliënten altijd van het beste advies te kunnen voorzien. Het grote aanbod vastgoedrecht cursussen op Kiesuwcursus.nl biedt voor ieder wat wils en is altijd actueel. In de cursussen zullen populaire onderwerpen aan bod komen zoals: projectontwikkeling, financiering, koop en verkoop, huur en verhuur en ook aspecten uit het bouwrecht en omgevingsrecht. Na het volgen van een cursus actualiteiten vastgoedrecht bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van het vastgoedrecht en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Cursuslocaties

De vastgoedrecht cursussen en opleidingen die u boekt op Kiesuwcursus.nl kunt u overal in Nederland volgen, zoals bijvoorbeeld in Amsterdam. De cursuslocaties zijn makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Als u liever helemaal geen reistijd kwijt bent, heeft KiesUwCursus ook daar een oplossing voor. Bij ons boekt nu namelijk eenvoudig een online vastgoedrecht cursus in de vorm van een webinar of e-learning vastgoedrecht zodat u vanuit huis uw PO/PE-punten kunt behalen op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit vastgoedrecht cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals Berghauser Pont Academy, CPO, JurisDidact en Fiscaal Vanmorgen.

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Alle cursussen op Kiesuwcursus.nl zijn geaccrediteerd door een erkend instituut, waarvan verreweg de meeste door de NOvA.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven