KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding notariaat?

Opleidingsniveau
+ Meer
47 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Cursus of opleiding notariaat?

Bent u notaris en bent u op zoek naar een cursus of opleiding notariaat? Op Kiesuwcursus.nl vindt u een uitgebreid aanbod postacademische cursussen voor het notariaat waarmee u uw PO-punten kunt behalen en uw kennis weer up-to-date kunt brengen. U vindt op Kiesuwcursus.nl eenvoudig de cursus die aansluit bij uw kennis en kunde. 

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder vele cursussen speciaal voor het notariaatZo vindt u bij ons een opleiding of cursus notarieel boekhouden, een cursus ondernemingsrecht notariaat of een wwft cursus notariaat. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Op Kiesuwcursus.nl vindt u geschikte cursussen voor zowel de notaris als de kandidaat-notaris, maar ook register notarisklerken zijn bij ons aan het juiste adres. Tot slot vindt u op onze website ook een opleiding voor notarieel medewerkers of notarieel secretaresses. Boek dus nu een cursus op Kiesuwcursus.nl en verbeter de vakbekwaamheid van uzelf en/of de medewerkers van uw notariskantoor. 

Cursuslocaties

De cursussen voor notarissen die u boekt via Kiesuwcursus.nl vinden plaats op centraal gelegen cursuslocaties zoals bijvoorbeeld Utrecht en Amsterdam. Deze cursuslocaties zijn altijd makkelijk te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer en bieden altijd voldoende parkeergelegenheid. Als u liever helemaal geen reistijd kwijt bent, heeft KiesUwCursus ook daar een oplossing voor. Bij ons boekt nu namelijk eenvoudig een online cursus notariaat in de vorm van een webinar of e-learning zodat u vanuit huis uw PO/PE-punten kunt behalen op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt.  

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals Stichting tot Bevordering der Notariële WetenschapNotalaw, INM Opleidingen, SDU, CPO en Edulaw.

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) verplicht (kandidaat-)notarissen om zich gedurende hun gehele loopbaan te blijven bijscholen (permanente educatie). Op deze manier blijft de vakinhoudelijke kennis op peil. Deze verplichting gaat van start zodra de beroepsopleiding tot notaris is afgerond. Een (kandidaat-)notaris moet in een tijdvak van twee jaar 40 opleidingspunten hebben gehaald. Dit komt neer op 40 uur onderwijs. Door opleidingen of cursussen te volgen die u kunt boeken via Kiesuwcursus.nl kunt u opleidingspunten verdienen. Deze worden geregistreerd door de KNB. Alle cursussen met betrekking tot het notariaat die u vindt op Kiesuwcursus.nl zijn geaccrediteerd door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). Daarnaast vindt u op Kiesuwcursus.nl ook cursussen notarieel medewerker. Deze zijn geaccrediteerd door de Stichting Opleiding Medewerkers in het Notariaat (SOMN) voor het Register Notarisklerk.   

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven