KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding strafrecht?

Opleidingsniveau
+ Meer
59 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Cursus of opleiding strafrecht?

Zoekt u een cursus strafrecht voor advocaten, omdat u uw NOvA PO-punten van dit jaar nog moet behalen of gewoon omdat u uw kennis wilt laten bijspijkeren? Op Kiesuwcursus.nl vindt u eenvoudig de strafrecht cursus of opleiding die bij uw kennis en kunde aansluit.   

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder meer dan 100 cursussen strafrecht. Van een basis cursus strafrecht waarin u binnen een dag op de hoogte bent van alle ontwikkelingen rondom het strafrecht tot een specialisatie opleiding strafrecht en een fiscaal strafrecht opleiding, bij ons vindt u het allemaal. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast wordt aan elke juridische doelgroep gedacht. U vindt bij ons zowel een opleiding strafrecht voor een advocaat als een cursus strafrecht voor een secretaresse, maar ook anderjuristen en juridisch medewerkers (zoals secretaresses) kunnen op Kiesuwcursus.nl geschikte cursussen strafrecht vinden. 

Altijd actueel

U bent werkzaam binnen de advocatuur en houdt zich dagelijks bezig met de strafrechtelijke praktijk. U wilt daarom graag op de hoogte zijn van alle actualiteiten rondom het strafrecht om zo uw cliënten altijd van het beste en meest actuele advies te kunnen voorzien. Het uitgebreide aanbod strafrecht cursussen en opleidingen op Kiesuwcursus.nl biedt voor ieder wat wils en is altijd actueel. U vindt bij ons diverse populaire strafrecht cursussen zoals: een cursus bewijsvraag en bewijsmiddelen in het strafrecht, een cursus piket strafrecht, een cursus internationaal strafrecht, een cursus financieel strafrecht of een opleiding mediation in strafrecht. Na het volgen van een cursus actualiteiten strafrecht bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van het strafrecht en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.  

Cursuslocaties

De strafrecht cursussen die u boekt op Kiesuwcursus.nl kunt u overal in Nederland volgen. Van Hoodddorp tot Breukelen en van Utrecht tot Leiden. Als u liever helemaal geen reistijd kwijt bent, heeft KiesUwCursus ook daar een oplossing voor. Bij ons boekt nu namelijk eenvoudig een online cursus strafrecht in de vorm van een webinar of e-learning zodat u vanuit huis uw PO/PE-punten kunt behalen op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Zo kunt u dus zelf een cursus strafrecht in het buitenland volgen. Een cursus strafrecht in Cambridge of Curaçao, klinkt lang zo gek nog niet!

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit webinars, e-learnings, opleidingen en cursussen strafrecht van aanbieders zoals SDU, OSR, Leids Juridisch PAO en JurisDidact 

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Behaal uw NOvA PO-punten eenvoudig door een cursus strafrecht te zoeken die bij u past. 

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven