KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus, opleiding, training of webinar omgevingswet?

Opleidingsniveau
+ Meer
14 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Cursus, opleiding, training of webinar omgevingswet?

Nu de inwerkingtreding van de nieuwe omgevingswet nadert, doet u er goed aan eens een cursus omgevingswet te volgen. Op Kiesuwcursus.nl bent u daarvoor aan het juiste adres. Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod postacademische cursussen en opleidingen omgevingswet waarmee u uw PO-punten kunt behalen en uw kennis weer up-to-date kunt brengen. Volg een cursus omgevingswet en kom alles te weten over wat deze nieuwe wet voor u betekent.

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder meer dan 40 cursussen die specifiek gericht zijn op de nieuwe omgevingswet. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Op Kiesuwcursus.nl vindt u niet alleen een omgevingswet cursus, een omgevingswet opleiding of een omgevingswet training voor advocaten, maar bijvoorbeeld ook voor overheidsjuristen en bedrijfsjuristen.

Actualiteiten omgevingsrecht

De (uitgestelde) Omgevingswet zal naar verwachting op 1 januari 2021 in werking treden. In de tussentijd zullen diverse consultaties van het invoeringsbesluit, de invoeringswet en de verschillende aanvullingswetten verduidelijken hoe de nieuwe omgevingswet precies zal werken. Een uitgebreide kennis over deze nieuwe wet is noodzakelijk om uw cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wilt u dus weten wat de nieuwe omgevingswet voor u, uw kantoor en uw medewerkers betekent? Zoekt u bijvoorbeeld een cursus handhaving omgevingsrecht? Kijk dan eens tussen het aanbod omgevingswet opleidingen en cursussen op Kiesuwcursus.nl waarin alle actuele wijzigingen worden behandeld. Na het volgen van een opleiding of cursus nieuwe omgevingswet bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Inhoud

Wat komt er aan bod tijdens een eendaagse of meerdaagse cursus? Onderwerpen zoals:

  • Ruimtelijke ordening
  • Wabo
  • vergunningen
  • Natuur en milieu
  • Projectontwikkeling
  • Planschade
  • en nog veel meer…

Cursuslocaties

De omgevingswet opleidingen en cursussen die u boekt via Kiesuwcursus.nl vinden plaats op centraal gelegen cursuslocaties zoals bijvoorbeeld Utrecht en Amsterdam. Deze cursuslocaties zijn altijd makkelijk te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Als u liever helemaal geen reistijd kwijt bent, heeft KiesUwCursus ook daar een oplossing voor. Bij ons boekt nu namelijk eenvoudig een online cursus omgevingswet in de vorm van een webinar of e-learning zodat u vanuit huis uw PO/PE-punten kunt behalen op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit omgevingswet cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals Berghauser Pont Academy, CPO en Schulinck. Een cursus omgevingswet van Berghauser Pont is zeer geliefd bij cursisten, maar ook een cursus omgevingswet van OSR wordt veel geboekt.

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven