KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding fiscaal recht?

Opleidingsniveau
+ Meer
1 resultaat
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Cursus of opleiding fiscaal recht?

Zoekt u de beste cursus of opleiding fiscaal recht voor advocaten, omdat u uw NOvA PO-punten van dit jaar nog moet behalen of gewoon omdat u uw kennis wilt laten bijspijkeren? Op Kiesuwcursus.nl vindt u eenvoudig de opleiding of cursus fiscaal recht die aansluit bij uw kennis en kunde. KiesUwCursus biedt u het complete overzicht postacademische opleidingen fiscaal recht. De cursussen bieden u de belangrijke updates van actualiteiten binnen het fiscale recht.

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder meer dan 50 cursussen die specifiek gericht zijn op fiscaal recht. Mocht u dus een cursus fiscaal recht zoeken om uw PO/PE punten van dit jaar te behalen, dan bent u bij KiesUwCursus aan het juiste adres. Uw PAO cursus vindt u ook gemakkelijk binnen ons brede aanbod zoals een opleiding internationaal fiscaal recht. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast wordt aan elke juridische doelgroep gedacht. Niet alleen voor advocaten, maar ook voor accountants, notarissen, juristen en juridisch medewerkers (zoals secretaresses) staan op Kiesuwcursus.nl geschikte cursussen.

Altijd actueel

U bent werkzaam binnen de advocatuur of het notariaat en houdt zich dagelijks bezig met de  juridische aspecten van de fiscale praktijk. U wilt daarom graag op de hoogte zijn van alle actualiteiten rondom het fiscale recht om zo uw cliënten altijd van het beste advies te kunnen voorzien. Het grote aanbod opleidingen fiscaal recht op Kiesuwcursus.nl biedt voor ieder wat wils en is altijd actueel. U vindt bij ons diverse fiscale cursussen over populaire en actuele onderwerpen. Na het volgen van een cursus actualiteiten fiscaal recht bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van het fiscale recht en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit fiscaal recht cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals Fiscaal Vanmorgen, CPO, SDU, Leids Juridisch PAO en INM Opleidingen.

Niveau

Iedere advocaat of jurist heeft weer nét andere cursuswensen. Op Kiesuwcursus.nl vindt u basiscursussen fiscaal recht waarin u binnen een dag helemaal up-to-date bent van de ontwikkelingen rondom het fiscale recht, maar ook een cursus verdieping fiscaal recht waarin u zich helemaal kunt laten onderdompelen in de fiscale wereld.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven