console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Succesvol Online Profileren en Presenteren

Succesvol Online Profileren en Presenteren

Info

Tips en trucs van professionele theatermakers

Bestemd voor: advocaten, notarissen en andere juristen die zichzelf (online) op sterke, professionele en persoonlijke wijze willen presenteren

U kunt inhoudelijk nog zo sterk zijn, maar als u uzelf niet juist presenteert, komt uw boodschap niet aan bij uw collega’s, cliënten of publiek. Nu het werk voornamelijk online plaatsvindt, is ook het trainen van uw online communicatie skills belangrijk om kwaliteit te blijven bieden.

Tijdens deze intensieve online training leert u uzelf krachtig en persoonlijk neer te zetten als professional binnen de juridische praktijk. U werkt aan uw to-the-point pitch en stelt een profiel op waarin het DNA en de persoonlijke verbinding van u en uw kantoor samenkomen. Verbinden met het bedrijfs-DNA, zonder daarbij uw eigenheid en ambitie uit het oog te verliezen, is belangrijk om u te profileren als een gemotiveerde en zelfstandige professional. Waar sta ik voor en wat is mijn visie en missie?

Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het online neerzetten hiervan. Hoe spreek ik voor een camera? Wat straal ik uit en wat ik uitstralen? Hoe zorgt u ervoor dat u onthouden wordt?

Maximaal 5 deelnemers.

Programma"

Programma

14:30 – 16:45

(Online) Communicatietechnieken

Tijdens deze intensieve sessie leert u meer over gedrag en interactie, specifieke verbale- en non-verbale overdrachtstechnieken, profilering en soft skills voor online spreken in het openbaar.

 • Theorie en instructie voor online pitchen en presenteren
 • Uzelf profileren binnen een professionele ‘online’ omgeving
 • Personal pitch
 • Presenteren van bekende speeches

Dag 2: dinsdag 1 december, 14.30 – 16.45 uur

14:30 – 16:45

Professionele en persoonlijke profilering

Presenteer een professioneel functieprofiel waarin het DNA en uw persoonlijke verbinding met het kantoor samenkomen.

 • Voorbereiding presenteren profielen
 • Presenteren en aanscherpen van profielen
 • Feedbacksessie: eigenheid, leiderschap, verbinding met het kantoor
Persoon

Sprekers

 • B. (Bas) Sligting

  Bas Sligting studeerde in 2009 af aan de Theaterschool in Amsterdam. Als acteur heeft hij gewerkt bij o.a. het Amsterdamse Bos, Joop van den Ende, Circus Treurdier en verschillende film- en televisieproducties. Daarnaast startte hij zijn carrière als trainer in het bedrijfsleven en specialiseerde zich in communicatie. In 2012 richtte hij samen met Jette Derlagen IJSBREKERS training & development op. ‘In mijn vak gaat het om: hoe bereik ik de ander op precies die manier die ik voor ogen heb. Hoe presenteer ik mijzelf om mijn doel en de ander te bereiken.’ Het bewust sturen van je eigen gedrag naar aanleiding van een zakelijk doel is daarin essentieel en vormt de basis in alle trainingen die IJSBREKERS biedt.

 • J. (Jette) Derlagen

  Jette Derlagen studeerde in 2009 af als theatermaker aan de Theaterschool van Amsterdam. Ze regisseerde o.a. bij Theaterzaken Via Rudolphi en Theaterfestival Oerol. Voor de voorstelling Paramaribo-Texel werd ze geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival. Naast haar werk als regisseur richt ze in 2012 samen met Bas Sligting IJSBREKERS training & development op. Haar kracht ligt in de objectieve observatie, de grote lijnen en de betekenis van taal en beeld. Haar aanpak is creatief en doelgericht en maakt dat cliënten in korte tijd grote stappen kunnen zetten.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van SDU

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling