console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen

Opleiding, cursus of training beroepsvaardigheden?

Opleidingsniveau
+ Meer
33 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Opleiding, cursus of training beroepsvaardigheden?

Bent u jurist en wilt u werken aan uw (juridische) vaardigheden? Het is belangrijk om naast uw inhoudelijke kennis, ook uw vaardigheden te blijven trainen. De manier waarop u bijvoorbeeld pleit of adviseert en communiceert, blijkt in de praktijk onmisbaar te zijn voor het behalen van successen.  Kijk eens tussen de cursussen beroepsvaardigheden op Kiesuwcursus.nl en kies een cursus die u aanspreekt.

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder meer dan 100 cursussen en trainingen die specifiek gericht zijn op persoonlijke beroepsontwikkeling. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een cursus Legal English, een basiscursus jaarrekening, een cursus gesprekstechnieken, een cursus timemanagement of een cursus onderhandelen. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast kan elke juridische doelgroep bij ons terecht. Op Kiesuwcursus.nl vindt u niet alleen cursussen voor advocaten, maar bijvoorbeeld ook voor bedrijfsjuristen, overheidsjuristen en notarissen.

Altijd actueel

De cursussen die u boekt op Kiesuwcursus.nl spelen in op de actualiteiten rondom rechtsgebieden. Na het volgen van een dergelijke cursus bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen en kunt u deze opgedane kennis toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Cursuslocaties

U vindt op Kiesuwcursus.nl altijd wel een cursus die u bij u in de buurt kunt volgen, zodat u niet ver hoeft te reizen. Zo volgt u een cursus beroepsvaardigheden bijvoorbeeld in Amsterdam, Breukelen of in het centraal gelegen Utrecht. Ook de thuisblijvers zijn bij Kiesuwcursus aan het juiste adres. Bij ons boekt u namelijk eenvoudig een online cursus of training beroepsvaardigheden. Zo kunt u vanuit huis uw kennis bijspijkeren op een moment dat voor u het best uitkomt.

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals OSR Juridische Opleidingen, SDU, CPO, Lexlumen en Edulaw.

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden en zo uw cliënten van het meest actuele en volledige advies kunt voorzien. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Niet alleen voor vakinhoudelijke cursussen kunt u NOvA punten behalen, ook voor veel cursussen beroepsvaardigheden.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven