KiesUwCursus
Home Cursussen Exit onderhandeling in mediation

Exit onderhandeling in mediation

50% van de arbeidsmediations resulteert in een beëindiging van het dienstverband. In goed overleg, met wederzijds goedvinden. Maar voordat partijen overeenstemming bereiken, wordt er onderhandeld. Die onderhandeling kan een half uur duren, maar ook 3 weken. Hij kan prettig verlopen, of stroef. Als mediator ben je hier van grote invloed op. Hoe hou je partijen aan tafel? Hoe gaan je om met adviseurs en achterban? Wanneer betrek je ze? Hoe ga je om met ingewikkelde juridische vraagstukken?

In deze Result Series Masterclass verdiep je je kennis en vaardigheden als arbeidsmediator. Je leert de dans van de onderhandeling kennen. Je herkent verschillende types onderhandelaars. Je gaat pendelen oefenen. Je leert een mediatorsproposal doen.

Deze training wordt gegeven door de mediators en trainers van Result Mediation. Result Mediation doet 1200 arbeidsmediations per jaar, dus dat zijn 600 exit-onderhandelingen. Als u meer vertrouwen wilt krijgen in dat proces, schrijft u zich dan in.

Programma

Data van deze opleiding wordt nader bekend gemaakt.

Sprekers

  • Diederik Diercks

    Diederik Diercks is mediator in arbeidsgeschillen en zakelijke conflicten. Na het afronden van zijn rechtenstudie en een aantal jaar ervaring als consulair medewerker en roeicoach in Italië, legde hij zich in 2010 toe op mediation. Hij deed ervaring op in buurtbemiddelingen bij BeterBuren en in arbeidsmediations, zakelijke geschillen én nalatenschapsmediation bij Result Mediation.

Editie(s)

Plan route

Reviews over cursussen van Result Mediation

Wat vonden uw vakgenoten?

Valentijn Vietor

Al met al een zeer goede ervaring. Een kwalitatief hoogwaardige opleiding met ervaren docenten. Van deze docenten krijg je ook veel persoonlijke aandacht en 1 op 1 feedback. Daarnaast is het erg prettig verblijven in Putten. Ik raad dan ook iedereen deze opleiding ten zeerste aan!

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling