console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
€ 195,00 (excl. btw)
Home Cursussen Webinar Artificial Intelligence (AI) en Recht

Webinar Artificial Intelligence (AI) en Recht

Info

Bestemd voor: advocaten, (kandidaat-)notarissen en andere juristen, blockchain-geïnteresseerden en beleidsmedewerkers

Tijdens dit webinar gaan Jeroen Naves en Bram Kleinhout, advocaten bij Pels Rijcken, in op de juridische aspecten van AI. Zij staan in de eerste plaats stil bij de vraag wat AI eigenlijk is. Vervolgens duiden zij de belangrijkste juridische ontwikkelingen.

In het bijzonder aandacht besteden zij aandacht de dit voorjaar door de Europese Commissie gepresenteerde conceptverordening die het gebruik van AI in de EU moet gaan reguleren.

Programma"

Programma

14:00 – 16:15 Artificial Intelligence en Recht
14:00 start
15:00 pauze
15:15 vervolg
16:15 einde
Persoon

Sprekers

  • B. (Bram) Kleinhout

    Bram Kleinhout is is advocaat bij Pels Rijcken. Hij is gespecialiseerd in technologie- en informatierecht. Hij adviseert met name over civielrechtelijke aspecten van technologie en innovatie, zoals ICT-contracten en intellectuele eigendomsrechten. Binnen deze rechtsgebieden treedt hij op voor (grote) ondernemingen en overheidsinstanties. Bram behaalde zijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan het Utrecht Law College en de master Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam. Voordat Bram in dienst trad bij Pels Rijcken, werkte hij al ruim een jaar als studerend medewerker bij kantoor. Tijdens zijn studie liep Bram stage en werkte hij bij een aantal (grote) advocatenkantoren en het Instituut voor Informatierecht (IViR).

  • J. (Jeroen) Naves

    Jeroen Naves is senior advocaat bij Pels Rijcken. Hij is gespecialiseerd in technologie en recht. Tot zijn werkterrein behoren het opstellen en beoordelen van IT-contracten, het procederen in IT-geschillen en het adviseren over data-uitwisseling en innovatie. Jeroen procedeert bij de civiele rechter, zowel in bodemprocedures als in kort geding. Hij is in staat om IT-geschillen op te lossen en complexe IT-inkooptrajecten tot een succesvol einde te brengen. Jeroen is trusted advisor van bedrijven, overheden en publieke instellingen. Cliënten waarderen hem vanwege zijn hands-on-mentaliteit. Jeroen behaalde zijn bachelor rechtsgeleerdheid aan het Utrecht Law College. Hij rondde vervolgens zijn master privaatrecht af aan de Universiteit Utrecht. Hij volgde eveneens het vak Contracts and ICT aan de Universiteit van Tilburg. Jeroen is Voorzitter Kamer B van de Commissie van Beroep KNKV. Hij is daarnaast lid van de Vereniging Privacy Recht, de Nederlandse Juristen-Vereniging, de Nederlandse Vereniging voor informatietechnologie en Recht en Platform Outsourcing Nederland. Jeroen is de enige Nederlandse advocaat die gerankt is als associate to watch in Chambers Europe IT & IT Outsouring 2019, 2020 en 2021, en als rising star in Legal 500, 2020 en 2021.

Review

Reviews over cursussen van SDU

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling