KiesUwCursus
Home Cursussen Actualiteitencursus huurrecht

Actualiteitencursus huurrecht

Actuele thema’s huurrecht
Als juridisch professional wil je op de hoogte zijn van actuele thema’s en ontwikkelingen in het huurrecht. Met deze opleiding ben je in één dag weer helemaal up-to-date. Zo werk je optimaal aan je eigen ontwikkeling als jurist.

Oscar van Dalsum (huurrechtspecialist, docent en VHA) en Ivette Mol (advocaat, docent en bestuur VHA) behandelen actuele huurrechtelijke thema’s. Zij brengen je op de hoogte van veranderingen in wet- en regelgeving en bespreken de laatste ontwikkelingen en rechtspraak.

Cursusvorm
Deze actualiteitencursus bestaat uit een bijeenkomst van één dag.

Docenten
Onze topdocenten uit de juridische praktijk weten uitstekend wat er speelt in het huurrecht. Ze hanteren actuele casus en doceren met aanstekelijk enthousiasme. Om jou optimaal te laten leren, ondersteunen de docenten interactie tijdens onze opleidingen.

Wat leer je?
Na afloop van deze cursus:

– ben je op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van het huurrecht;
– kan je deze kennis toepassen in je eigen praktijk.

Na afronding ontvang je:

– 5 J PO-punten. Deze cursus is door de NOvA erkend als PE-cursus;
– een certificaat.

Wat cursisten zeggen over deze actualiteitencursus:
‘Goede trainers die enthousiast en boeiend over hun vakgebied vertellen. Ze zijn ook goed op de hoogte van de ontwikkelingen en hebben passende praktijkvoorbeelden.’

’Heel erg goed: veel verschillende onderwerpen behandeld, het tempo zat er goed in, veel praktijkvoorbeelden, voldoende ruimte voor vragen, docenten brengen het leuk en duidelijk en bovenal weer veel geleerd!’

’Goed, volledig, begrijpelijk en goede actuele en toepasbare uitspraken.’

Programma

Inhoud
Programma ochtend:
– Nieuwe en gewijzigde wet- en regelgeving
– Laatste ontwikkelingen en rechtspraak op het gebied van huurrecht algemeen en woonruimte

Programma middag):
– Laatste ontwikkelingen en rechtspraak op het gebied van huurrecht bedrijfsruimte
– Actualiteiten varia

NB: Om de inhoud van deze cursus zo actueel mogelijk houden, maken we het volledige programma pas bekend tijdens de bijeenkomst.

Werkwijze
Deze actualiteitenbijeenkomst sluit volledig aan op de praktijk. We behandelen actuele ontwikkelingen en casus en bieden ruimte voor interactie met vakgenoten. Zo leer je met en van elkaar. Je krijgt daarbij ondersteuning van onze topdocenten Oscar van Dalsum en Ivette Mol. Boegbeelden van de juridische praktijk, die weten wat er speelt en met aanstekelijk enthousiasme doceren.

Sprekers

 • mevr. mr. I.C.K. Mol

  Ivette Mol is partner bij VMBS Advocaten en gespecialiseerd in huurrecht, in de breedste zin van het woord. Zowel huurders als verhuurders kunnen bij haar terecht voor advies en ondersteuning. Het accent in haar advies- en procespraktijk ligt op bedrijfsruimte-huurrecht. Zo treedt ze op voor winkel- en hotelketens, (institutionele) beleggers, projectontwikkelaars, financiële instellingen, overheidsinstellingen en woningcorporaties. Ivette doceert geregeld over het huurrecht en zij publiceert met enige regelmaat over dit vakgebied. Zij is bestuurslid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten en zij is redactielid van het Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte.

 • dhr. mr. O.A.H. van Dalsum

  In 1990 haalde Oscar zijn master’s degree in civil law. Hierna was hij meer dan 20 jaar advocaat in Amsterdam. Sinds 2013 is Oscar van Dalsum actief als zelfstandig juridisch adviseur op het gebied van civiel vastgoedrecht.

Editie(s)

 • wo 09 dec 2020
 • OSR Juridische Opleidingen
 • Nieuwegracht 60
 • 3512 LT
 • Utrecht
Plan route

Reviews over cursussen van OSR Juridische Opleidingen

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling