Cursus of opleiding Wet Herziening Partneralimentatie?

Bent u op zoek naar een cursus omtrent de Wet Herziening Partneralimentatie? Op Kiesuwcursus.nl vindt u een uitgebreid aanbod postacademische cursussen waarmee u uw PO-punten kunt behalen en uw kennis weer up-to-date kunt brengen. Volg een cursus Wet Herziening Partner Alimentatie en kom alles te weten over wat de wetswijzigingen voor u betekenen.

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder vele cursussen die specifiek gericht zijn op de nieuwe Wet Herziening Partneralimentatie. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Op Kiesuwcursus.nl vindt u niet alleen cursussen voor advocaten, maar bijvoorbeeld ook voor notarissen.

Altijd actueel

Op 21 mei 2019 heeft de Eerste Kamer het wetsvoorstel Herziening Partneralimentatie aangenomen. Op 1 januari 2020 zal deze nieuwe wet in werking treden en daarmee zal het personen- en familierecht ingrijpend gewijzigd worden. De kern en het doel van deze nieuwe wet is om de maximale alimentatieduur terug te brengen van twaalf jaar naar de helft van de duur van het huwelijk tot maximaal vijf jaar vanaf de datum van de echtscheiding. Wilt u weten wat de gevolgen zijn van de Wet Herziening Partneralimentatie? Kijk dan eens tussen het aanbod cursussen op Kiesuwcursus.nl waarin alle actuele wijzigingen rondom deze nieuwe wet worden behandeld. Vraagstukken die u heeft omtrent de Wet Herziening Partneralimentatie zullen uitvoerig behandeld worden in deze cursussen. Hierbij kunt u denken aan: wat houdt deze nieuwe wet in?; is er al iets dat u kunt doen in uw mediation of advisering?; hoe luidt het overgangsrecht?; wat zijn de gevolgen voor zaken waarin reeds een bijdrage is vastgesteld? Na het volgen van een cursus of opleiding Wet Herziening Partneralimentatie bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Cursuslocaties

De cursussen en opleidingen Wet Herziening Partneralimentatie die u boekt via Kiesuwcursus.nl vinden plaats op centraal gelegen cursuslocaties zoals bijvoorbeeld Breukelen, Utrecht, Zwolle en Nijmegen. Deze cursuslocaties zijn altijd makkelijk te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer en bieden altijd genoeg parkeergelegenheid. Als u liever helemaal geen reistijd kwijt bent, heeft KiesUwCursus ook daar een oplossing voor. Bij ons boekt nu namelijk eenvoudig een online cursus Wet Herziening Partneralimentatie in de vorm van een webinar of e-learning zodat u vanuit huis uw PO/PE-punten kunt behalen op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings omtrent de Wet Herziening Partneralimentatie van aanbieders zoals Lexlumen, SDU en LegalPlanet.

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Behaal nu uw NOvA punten door een cursus Wet Herziening Partneralimentatie te volgen die u eenvoudig boekt via Kiesuwcursus.nl.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.