KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)?

Opleidingsniveau
+ Meer
21 resultaten
Per pagina:
Banner EduLaw

Cursus of opleiding Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)?

Bent u op zoek naar een cursus omtrent de Wet Arbeidsmarkt in Balans, ook wel de WAB? Op Kiesuwcursus.nl vindt u een uitgebreid aanbod postacademische cursussen waarmee u uw PO-punten kunt behalen en uw kennis weer up-to-date kunt brengen. Volg een cursus WAB kom alles te weten over wat de wetswijzigingen voor u betekenen.  

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder meer dan 25 cursussen die specifiek gericht zijn op de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Na afloop van een van deze cursussen WAB bent u in staat om de afzonderlijke thema’s uit de WAB naar de praktijk te vertalen en het verschil aan te duiden tussen de uitwerking van de huidige WWZ en de WAB. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Op Kiesuwcursus.nl vindt u niet alleen cursussen voor advocaten, maar bijvoorbeeld ook voor bedrijfsjuristen en overheidsjuristen.  

Altijd actueel

Ruim drie jaar na de invoering van de Wet werk en zekerheid (WZZ) treedt op 1 januari 2020 de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking en daarmee zal het arbeidsrecht ingrijpend gewijzigd worden. De bedoeling van het kabinet is dat door deze wet de arbeidsmarkt hervormd wordt en de verschillen tussen vast en flexibel werk verkleind worden. Wilt u weten wat de gevolgen zijn van de nieuwe WAB? Kijk dan eens tussen het aanbod WAB cursussen op Kiesuwcursus.nl waarin alle actuele wijzigingen worden behandeld. Populaire onderwerpen omtrent de Wet Arbeidsmarkt in Balans zullen de revue passeren in deze cursussen. Hierbij kunt u denken aan: het ontslagrecht, de ketenregeling, de proeftijd, de transitievergoeding en oproep- en payrollcontracten. Na het volgen van een cursus actualiteiten WAB bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.  

Cursuslocaties

De WAB cursussen en opleidingen die u boekt via Kiesuwcursus.nl vinden plaats op centraal gelegen cursuslocaties zoals bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Breukelen en Utrecht. Deze cursuslocaties zijn altijd makkelijk te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer en bieden altijd genoeg parkeergelegenheid. Als u liever helemaal geen reistijd kwijt bent, heeft KiesUwCursus ook daar een oplossing voor. Bij ons boekt nu namelijk eenvoudig een online cursus Wet Arbeidsmarkt in Balans in de vorm van een webinar of e-learning zodat u vanuit huis uw PO/PE-punten kunt behalen op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt.  

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit WAB cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals Instituut voor Arbeidsrecht & HRMLexlumenLegalPlanet, Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch en VU Law Academy.  

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Behaal nu uw NOvA punten door een cursus Wet Arbeidsmarkt in Balans te volgen die u eenvoudig boekt via Kiesuwcursus.nl.  

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven