KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding vreemdelingenrecht?

Opleidingsniveau
+ Meer
25 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Cursus of opleiding vreemdelingenrecht?

Bent u advocaat of jurist, werkzaam in het vreemdelingenrecht en moet u uw PO-punten van dit jaar nog behalen? Of wilt u uw kennis bijspijkeren omtrent het vreemdelingenrecht? Kijk dan eens tussen de cursussen vreemdelingenrecht op Kiesuwcursus.nl.

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder meer dan 25 cursussen die specifiek gericht zijn op het vreemdelingenrecht. De duur van de cursussen vreemdelingenrecht die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast kan elke juridische doelgroep bij ons terecht. Op Kiesuwcursus.nl vindt u niet alleen vreemdelingenrecht cursussen voor advocaten, maar bijvoorbeeld ook voor overheidsjuristen.

Altijd actueel

Wij kennen het vreemdelingenrecht in Nederland als een onderdeel van het bestuursrecht waarin de verhouding tussen de overheid van een land en haar burgers centraal staat. In het vreemdelingenrecht gaat het met name om migratie en asielrechtsituaties en bestaat uit rechtsregels omtrent de toelating, het verblijf en de uitzetting van vreemdelingen. Dit is een thema dat volop in ontwikkeling is en hoog op de politieke agenda staat. De cursussen vreemdelingenrecht die u boekt op Kiesuwcursus.nl spelen in op deze actualiteiten. Volg bijvoorbeeld een cursus actualiteiten- en vluchtelingenrecht, actualiteiten migratie- en asielrecht, actualiteiten vreemdelingen en openbare orde of actualiteiten vreemdelingenbewaring. Na het volgen van een dergelijke cursus vreemdelingenrecht bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van het vreemdelingenrecht en kunt u deze opgedane kennis toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Locaties

U vindt op Kiesuwcursus.nl altijd wel een cursus die u bij u in de buurt kunt volgen, zodat u niet ver hoeft te reizen. Zo volgt u een cursus vreemdelingenrecht bijvoorbeeld in Nijmegen, Amsterdam, Leiden of in het centraal gelegen Utrecht. Ook de thuisblijvers zijn bij Kiesuwcursus aan het juiste adres. Bij ons boekt u namelijk eenvoudig een online cursus of opleiding vreemdelingenrecht. Zo kunt u vanuit huis uw kennis bijspijkeren en actualiseren op een moment dat voor u het best uitkomt. Als u geluk hebt, kunt u een  cursus vreemdelingenrecht in het buitenland volgen. Enkele cursusaanbieders bieden wel eens vreemdelingenrecht cursussen over de grens aan. Een vakantie waarin u naast ontspanning ook nog eens iets opsteekt dus!

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit vreemdelingenrecht cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals OSR Juridische Opleidingen, SDU, CPO, Leids Juridisch PAO en Edulaw.

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden en zo uw cliënten van het meest actuele en volledige advies kunt voorzien. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Voor bijna alle vreemdelingenrecht cursussen die u boekt via Kiesuwcursus.nl kunt u NOvA punten behalen.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven