Deze vacature is niet langer beschikbaar. Ga naar de vacature overzichtspagina.

Wij zoeken een Marketing- en Communicatiemedewerker voor KiesUwCursus.nl!

Ga jij ons complete online platform runnen?

→ Hoe ga jij KiesUwCursus.nl versterken?

Als Marketing- en Communicatiemedewerker ben jij degene die KiesUwCursus.nl runt van A tot Z. Van marketingcampagnes tot nieuwe business-ideeën; jij bedenkt het en rolt het uit. Je zult met veel energie de verantwoordelijkheid dragen voor dé zoekmachine van Nederland voor juridische cursussen en opleidingen. Je hóeft geen, maar mag wel een juridische achtergrond hebben. Vooral interesse en (enige) ervaring in online business/marketing is belangrijk!

→ Wat ga je doen?

 • Uitrollen van online campagnes;
 • Data analyse: het is aan jou om op data gebaseerde strategieën te creëren, commerciële kansen te signaleren en je inzichten te vertalen naar schaalbare vernieuwingen;
 • Actief up-to-date blijven van de ontwikkelingen in de markt: wat speelt er? Wat willen onze klanten? Hoe spelen we hierop in?
 • Business development; n.a.v. actualiteiten, data of jouw creatieve brein breng je nieuwe business-ideeën tot stand die je direct kunt uitrollen;
 • Onderhandelen met (nieuwe) partners;
 • Relatiebeheer;
 • Aansturen van een flexwerker/-student die ondersteunt waar jij het nodig acht;

Kortom: jij runt het gehele platform van A tot Z en je kunt alle kansen grijpen die je ontdekt. Een combi tussen (online) marketing, product management, business development en relatiebeheer. En dat alles onder een paraplu van een gemotiveerd, jong team dat graag alle kennis samen deelt. We zijn groot voorstander van snel schakelen en nieuwe ideeën de ruimte geven. Dit resulteert in functies met een goede portie verantwoordelijkheid maar daarom ook met veel vrijheid en creativiteit. Onze cultuur is informeel, ondernemend en nuchter en je mag rekenen op veel autonomie.

→  Nog even kort over ons:

Op KiesUwCursus.nl zoeken duizenden juridisch professionals binnen het cursusaanbod van meer dan 35 juridische opleiders. Door de eenvoudige navigatie van de website en het ontvangen van relevant cursusaanbod via mailings kunnen advocaten, notarissen en juristen snel de cursus vinden die bij hun past. Ons doel is om actief met onze partners mee te denken hoe zij extra cursisten kunnen genereren en om de juridisch professional zo goed en snel mogelijk te helpen aan het juiste leerproduct.

Ons team bestaat uit de top flexwerkers Eva, Fay, Cathelijn en Iris en de “Founding Fathers” Maud en Lotte. Naast de dagelijkse werkzaamheden voor KiesUwCursus zijn Maud en Lotte hard bezig met het opzetten van nog veel meer mooie online platformen. Lotte, Eva, Fay en Iris werken vanuit ons kantoor in Utrecht en Maud werkt vanuit Lissabon, Portugal. Je zult nauw met ons samenwerken aangezien we altijd graag als team alle strategieën, ideeën en plannen doorspreken.

→ Welke voordelen hebben wij nog meer voor je in petto:

 • Uiteraard een regeling reiskosten woon-werkverkeer;
 • Flexibel werken;
 • Ruimte voor het volgen van cursussen ter bevordering van jouw professionele kennis;
 • Werkplek op ons kantoor in het centrum van Utrecht;
 • Een aantrekkelijk vast salaris en halfjaarlijkse prestatiegerichte bonussen


Vragen?
Je kunt ons altijd bereiken via info@kiesuwcursus.nl of 030 303 55 55.

Solliciteren? Stuur ons een korte motivatie en je CV of LinkedIn!