KiesUwCursus
Home Cursussen

TML Academy

Opleidingsniveau
+ Meer
3 resultaten
Per pagina:
TML Academy feb 2023

Alle cursussen van de Techt meets Law Academy (TML Academy) vindt u op KiesUwCursus!

Tech Meets Law Academy: opleidingen voor juristen in de digitale wereld

De wereld van het recht is voortdurend in beweging en veranderingen in de technologie zorgen ervoor dat er ook voortdurend veranderingen in de juridische wereld zijn. Advocaten en notarissen moeten zich voortdurend ontwikkelen om up-to-date te blijven in hun vakgebied. Tech Meets Law Academy begrijpt dit en biedt een uitgebreid aanbod van juridische cursussen die zich specifiek richten op de impact van technologie op de juridische sector.

Een vooruitstrevende visie op de toekomst van de juridische sector

Tech Meets Law Academy is een vooruitstrevende academie die zich richt op de toekomst van de juridische sector. De academie is opgericht door ervaren professionals uit de juridische en technologische sector die hun kennis willen delen met advocaten en notarissen. Het doel van de cursussen is om juridische professionals te helpen begrijpen hoe technologie de sector beïnvloedt en hoe zij hun diensten kunnen aanpassen aan deze veranderingen.

Praktijkgerichte cursussen

De cursussen van Tech Meets Law Academy zijn volledig praktijkgericht en gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen in de juridische sector. De docenten zijn stuk voor stuk experts op hun vakgebied en hebben ruime ervaring in de juridische en/of technologische sector. De cursussen worden gegeven in kleine groepen, zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht en interactie tussen de docent en de cursisten.

Een breed scala aan cursussen

Tech Meets Law Academy biedt een breed scala aan cursussen aan, die zich richten op verschillende onderwerpen. Zo zijn er cursussen over de impact van technologie op de rechtspraak, het gebruik van artificiële intelligentie in de juridische sector en de bescherming van persoonsgegevens. Ook zijn er cursussen die zich richten op specifieke onderwerpen, zoals de AVG, blockchain en smart contracts.

Inschrijven voor een cursus

Bent u advocaat of notaris en wilt u uw kennis en vaardigheden op het gebied van technologie en recht vergroten? Schrijf u dan in voor een cursus van Tech Meets Law Academy. De cursussen zijn praktijkgericht, interactief en gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen in de juridische sector. Bovendien biedt de academie voldoende ruimte om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Schrijf u vandaag nog in en zet een belangrijke stap in uw professionele ontwikkeling!

Terug naar boven