KiesUwCursus
Home Cursussen

Strafrecht cursus, opleiding of training?

2 resultaten
Per pagina:
Blogpagina banner

Strafrecht cursus, opleiding of training?

Populairste onderwerpen

Op zoek naar de juiste cursus, opleiding of training Strafrecht? Dit zijn de 7 populairste onderwerpen:

  1. Tijdens een cursus Fiscaal Strafrecht komen alle algemene strafrechtelijk en fiscaalrechtelijke leerstukken aan bod. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de verschillen en overeenkomsten tussen het fiscaal strafprocesrecht en het commune strafprocesrecht.
  2. Internationaal Strafrecht. Op KiesUwCursus vindt u diverse cursussen op het gebied van Internationaal Strafrecht. U krijgt tijdens deze cursussen inzicht in de verschillen en overeenkomsten tussen nationaal strafrecht en internationaal strafrecht.
  3. Financieel Strafrecht is geschikt voor de advocaat die zich bijvoorbeeld bezighoudt met fraudezaken.
  4. Actualiteiten Strafrecht, waarin de laatste jurisprudentie en ontwikkelingen aan bod komen.
  5. Tijdens een cursus Piket Strafrecht behandelen docenten vragen zoals: wat gebeurt er op het politiebureau? Wat en wie is de ZSM? Wat gebeurt er bij de rechter-commissaris?
  6. Specialisatieopleiding Strafrecht voor de gevorderde advocaat die zich verder wil specialiseren op het gebied van Strafrecht.
  7. Een opleiding Mediation in Strafrecht, waarna u kunt bemiddelen tussen slachtoffer en verdachte.

Waarom via KiesUwCursus? De voordelen op een rij:

1. Het grootste aanbod

U vergelijkt hier meer dan 100 cursussen strafrecht van erkende opleiders zoals Sdu, OSR en Edulaw. Behaal uw NOvA PO-punten eenvoudig door een cursus te zoeken die bij u past.

2. Ook in het buitenland

Werk en vakantie combineren? Of doet u regelmatig zaken in het buitenland? U vindt hier ook cursussen in het buitenland. Denk hierbij aan België, Cambridge, maar ook op het tropische Curaçao!

3. Online?

U volgt liever een cursus online? Naast cursussen in Nederland en in het buitenland, kunt u nu ook eenvoudig online een cursus Strafrecht volgen. Waar en wanneer u wilt! U vindt diverse webinars en e-learnings via onze site.

4. Aanbod op maat

Niet elke strafrechtadvocaat is op hetzelfde vlak gespecialiseerd. U vindt hier onder andere cursussen op het gebied van financieel strafrecht, piket strafrecht of mediation in strafrecht. Ook voor uw juridisch ondersteuner bieden wij divers aanbod. Zo kan ook uw secretaresse zich verder ontwikkelen op het gebied van het Strafrecht!

5. Gratis advies

Wij geven gratis advies. U geeft uw wensen door en wij stellen een gratis aanbod op maat samen. U kunt dan verder met uw werk en ondertussen zoeken wij de best passende cursussen voor uw persoonlijke situatie.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven