console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Juridisch Nieuws & Actualiteiten | Blog Speciaal voor de Verzekeringsrechtspecialist
Naar alle blogs

Speciaal voor de Verzekeringsrechtspecialist

Met de leergang Verzekeringsrecht heeft Eggens Instituut UvA een compleet aanbod aan cursussen, modules én een leergang voor de Verzekeringsrechtspecialist gecreëerd. Bekijk hieronder alle informatie en de verschillende opties om uw kennis op het gebied van het Verzekeringsrecht aan te scherpen onder leiding van de beste specialisten van Nederland.

“We willen niet slechts de actualiteiten en jurisprudentie op het gebied van verzekeringsrecht aanstippen, maar juist net dat stukje verder de diepte gaan dan wat aan bod komt in de dagelijkse praktijk.”

– Prof. mr. drs. Marc Hendrikse
Logo van Eggens Instituut

Omdat Eggens Instituut UvA begrijpt dat er verschillende cursuswensen zijn, heeft zij verschillende mogelijkheden geboden voor dit najaar. Hieronder zetten wij de verschillende opties voor u uiteen.

Complete leergang volgen?

De complete leergang volgen? Deze start op dinsdag 3 maart 2020, bevat 18 cursusdagen en eindigt op vrijdag 19 maart 2021. De cursussen worden allen gegeven in hartje Amsterdam, nabij de Dam.

Losse modules volgen?

Wilt u liever losse modules van de leergang verzekeringsrecht volgen? Dat is ook mogelijk. De leergang bestaat uit vier modules, die allen apart te volgen zijn in de periode van september 2019 t/m maart 2020.

Module 1: Algemeen verzekeringsrecht en algemene leerstukken van het schadeverzekeringsrecht

Module 2: Bijzondere onderwerpen

Module 3: Verzekering en algemeen (internationaal) privaatrecht

Module 4: Verzekering en toezicht/co-assurantie

Losse cursussen volgen?

Volgt u liever één of enkele losse cursussen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Hieronder vindt u alle verschillende cursussen, behorend tot de Leergang Verzekeringsrecht. Klik op de cursustitel om meer informatie te bekijken:

Cursussen module 1: Algemeen verzekeringsrecht en algemene leerstukken van het schadeverzekeringsrecht:

Cursussen module 2: Bijzondere onderwerpen:

Cursussen module 3: Verzekering en algemeen (internationaal) privaatrecht

Cursussen module 4: Verzekering en toezicht/co-assurantie

Of bekijk via onderstaande knop de complete informatie van de gehele leergang Verzekeringsrecht:

Eerder interviewde KiesUwCursus prof. mr. drs. Marc Hendrikse, de directeur van het Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) én programmadirecteur van de leergang Verzekeringsrecht. Hij introduceerde helder waarom deze leergang en de betreffende cursussen en modules goed aansluiten bij de kennisbehoeften van juridisch professionals binnen het verzekeringsrecht. → U kunt hier het complete interview teruglezen

speciaal-voor-verzekeringsrechtspecialist