KiesUwCursus
Home Cursussen

Privaatrecht cursus, training of opleiding?

Opleidingsniveau
+ Meer
0 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Helaas! Deze zoekopdracht levert geen resultaten op.

Probeer het nog eens met andere variabelen.

Privaatrecht cursus, training of opleiding?

Zoekt u een cursus privaatrecht voor advocaten, omdat u uw NOvA PO-punten van dit jaar nog moet behalen of gewoon omdat u uw kennis wilt laten bijspijkeren? Op Kiesuwcursus.nl vindt u eenvoudig de cursus, opleiding of training privaatrecht die aansluit bij uw kennis en kunde. KiesUwCursus biedt u het complete overzicht postacademische opleidingen privaatrecht.

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder een uitgebreid aanbod aan privaatrecht cursussen. Mocht u dus een cursus privaatrecht zoeken om uw PO/PE punten van dit jaar te behalen, dan bent u bij KiesUwCursus aan het juiste adres. Uw PAO cursus vindt u gemakkelijk binnen ons brede aanbod zoals een cursus internationaal privaatrecht. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast wordt aan elke juridische doelgroep gedacht. Onze site heeft niet alleen voor een advocaat een privaatrecht opleiding, maar ook een cursus privaatrecht voor overheidsjuristen, notarissen, bedrijfsjuristen en juridisch medewerkers (zoals secretaresses).

Altijd actueel

U houdt zich dagelijks bezig met de privaatrecht praktijk. U wilt daarom graag op de hoogte zijn van alle actualiteiten rondom het privaatrecht om zo uw cliënten altijd van het beste advies te kunnen voorzien. Het grote aanbod privaatrecht cursussen op Kiesuwcursus.nl biedt voor ieder wat wils en is altijd actueel. U vindt bij ons diverse privaatrecht cursussen over populaire en actuele onderwerpen. Na het volgen van een cursus actualiteiten privaatrecht bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van het privaatrecht en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit privaatrecht cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals CPO, DeLex, Legent en VU Law Academy.

Niveau

Iedere advocaat of jurist heeft weer nét andere cursuswensen. Op Kiesuwcursus.nl vindt u basiscursussen privaatrecht waarin u binnen een helemaal up-to-date bent van de ontwikkelingen rondom het privaatrecht, maar ook een cursus verdieping privaatrecht of zelfs een specialisatieopleiding privaatrecht die vaak meerdere dagen duurt en waarin u zich helemaal kunt laten onderdompelen in de wereld van het privaatrecht.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven