KiesUwCursus

CPO

CPO

Verder denken, scherper zijn Scherpe juristen zijn in staat om anders naar dezelfde zaak te kijken. Het CPO en zijn docenten nodigen u uit om door te vragen tot de kern en de essentie achter de juridische actualiteit te doorgronden.… Lees verder →

Bekijk de reviews

Verder denken, scherper zijn

Scherpe juristen zijn in staat om anders naar dezelfde zaak te kijken. Het CPO en zijn docenten nodigen u uit om door te vragen tot de kern en de essentie achter de juridische actualiteit te doorgronden. Dat leidt tot meer inzicht en een frisse blik. Zodat u steeds vooroploopt als expert in uw vakgebied, uw dossiers voortvarend afwikkelt en het beste advies kunt geven. Met het CPO bent u zeker van uw zaak.

✔ Altijd up-to-date
 Direct toepasbaar
 Inspirerende docenten
 Meer inzicht en een frisse blik
 Voor een succesvolle praktijk

Onze missie

Het CPO wil praktijkjuristen een hoge concentratie bruikbare kennis per uur bieden en uitdagen om kritisch te reflecteren op het recht. Het doel is de geest te scherpen en onafhankelijk denken te stimuleren. Zo draagt het CPO bij aan de kwaliteit van de rechtspraktijk.

Over CPO

Het CPO verzorgt als onderdeel van de Radboud Universiteit postacademisch onderwijs en is sinds 1979 gevestigd op de campus van de universiteit. Wij ontwikkelen en organiseren PAO-cursussen, symposia, in company-cursussen en beroepsopleidingen. Verder verzorgt het CPO voor diverse beroepsverenigingen en stichtingen het (onderwijs-)management. Wij organiseren bijvoorbeeld specialisatieopleidingen in opdracht van de Stichting Grotius Academie en beroepsopleidingen voor de Stichting Beroepsopleiding Notariaat en Stichting Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen. Daarnaast verzorgt het CPO, samen met Dialogue, de Beroepsopleiding Advocaten.

Iedere juridische professional, op elk moment in zijn of haar carrière, kan bij ons instituut terecht. Het CPO biedt een full service pakket op maat. Wij zijn bereid én in staat om op opleidingsgebied het door u gewenste maatwerk te leveren.

Bekijk hier het complete cursusaanbod van CPO op het gebied van:

Uitgelichte cursussen:

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring over deze opleider met uw vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Hoe was uw cursuservaring met CPO?

Laat uw cursuservaring achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling