KiesUwCursus

Ammerlaan Opleidingen

Ammerlaan Opleidingen

Ammerlaan Opleidingen en Trainingen verzorgt hoogwaardige Permanente Educatie cursussen die naadloos aansluiten op de gewenste kennis van financiële en juridische professionals. Onze cursussen zijn praktijkgericht, interactief, actueel en omvatten vaktechnische onderwerpen op HBO en academisch niveau. De kwaliteit van onze sprekers garandeert… Lees verder →

Bekijk de reviews

Ammerlaan Opleidingen en Trainingen verzorgt hoogwaardige Permanente Educatie cursussen die naadloos aansluiten op de gewenste kennis van financiële en juridische professionals. Onze cursussen zijn praktijkgericht, interactief, actueel en omvatten vaktechnische onderwerpen op HBO en academisch niveau. De kwaliteit van onze sprekers garandeert een toegevoegde waarde aan uw kennis en vaardigheden om u zodoende op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in uw vakgebied en de vereisten voor de uitoefening van uw beroep.

De cursussen van Ammerlaan Opleidingen en Trainingen zijn officieel erkend door het CEDEO. Daarnaast zijn wij geaccrediteerd voor het toekennen van PE punten van de volgende beroepsverenigingen:

  • NBA
  • KNB

Bekijk hier het complete cursusaanbod van Ammerlaan Opleidingen op het gebied van:

Reviews over cursussen van Ammerlaan Opleidingen

Deel uw ervaring over deze opleider met uw vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Hoe was uw cursuservaring met Ammerlaan Opleidingen?

Laat uw cursuservaring achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling