KiesUwCursus

Academia-e

Academia-e

Over Academia-e Academia-e is een door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) gecertificeerde organisatie, die cursussen verzorgt voor advocaten in het kader van het Onderhoud Vakbekwaamheid. Jaarlijks bieden wij postacademische cursussen aan, die verzorgd worden door docenten met een grondige kennis… Lees verder →

Bekijk de reviews

Over Academia-e

Academia-e is een door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) gecertificeerde organisatie, die cursussen verzorgt voor advocaten in het kader van het Onderhoud Vakbekwaamheid.

Jaarlijks bieden wij postacademische cursussen aan, die verzorgd worden door docenten met een grondige kennis en een uitgebreide ervaring. Aan de hand van actuele ontwikkelingen en inzichten krijgen de deelnemers ondersteuning bij het succesvol uitoefenen van hun vak, omdat zij de verworven kennis direct kunnen toepassen in de praktijk.

Wij richten ons in hoofdzaak op deskundigen die werkzaam zijn in het juridisch vakgebied of in sectoren, die daar duidelijke raakvlakken mee hebben. Denkt u daarbij aan de advocatuur, de rechterlijke macht, het notariaat, de deurwaarder en de bedrijfsjuridische praktijk. Ook deelnemers vanuit het bedrijfsleven zijn welkom, mits zij net als de andere cursisten beschikken over een juridische academische vooropleiding.

Bekijk hier het complete cursusaanbod van Academia-e op het gebied van:

Reviews over cursussen van Academia-e

Deel uw ervaring over deze opleider met uw vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Hoe was uw cursuservaring met Academia-e?

Laat uw cursuservaring achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling