KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding mededingingsrecht?

Opleidingsniveau
+ Meer
1 resultaat
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Cursus of opleiding mededingingsrecht?

Bent u advocaat of jurist, werkzaam in het mededingingsrecht en moet u uw PO-punten van dit jaar nog behalen? Of wilt u uw kennis bijspijkeren omtrent het mededingingsrecht? Kijk dan eens tussen de cursussen en opleidingen mededingingsrecht op Kiesuwcursus.nl en vind de cursus die het beste aansluit bij uw kennis en kunde. 

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder vele cursussen die specifiek gericht zijn op het mededingingsrecht. De duur van de cursussen mededingingsrecht die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast kan elke juridische doelgroep bij ons terecht. Gezien de vele diverse aspecten die het mededingingsrecht kenmerken, zijn de cursussen mededingingsrecht geschikt voor meerdere doelgroepen. Op Kiesuwcursus.nl vindt u niet alleen mededingingsrecht cursussen voor advocaten, maar bijvoorbeeld ook voor bedrijfsjuristen.  

Altijd actueel

De eerlijke en effectieve concurrentie tussen ondernemingen wordt verzekerd door het mededingingsrecht. Hierbij valt te denken aan wetgeving over kartelafspraken en fusies. Het mededingingsrecht is zeer divers en van cruciaal belang voor onze samenleving en economie. De cursussen mededingingsrecht die u boekt op Kiesuwcursus.nl spelen in op de actualiteiten. Na het volgen van een dergelijke cursus mededingingsrecht bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van het mededingingsrecht en kunt u deze opgedane kennis toepassen in uw dagelijkse praktijk.   

Cursuslocaties

U vindt op Kiesuwcursus.nl altijd wel een cursus die u bij u in de buurt kunt volgen, zodat u niet ver hoeft te reizen. Zo volgt u een cursus mededingingsrecht bijvoorbeeld in Amsterdam, Leiden of in het centraal gelegen Utrecht. Ook de thuisblijvers zijn bij Kiesuwcursus aan het juiste adres. Bij ons boekt u namelijk eenvoudig een online cursus of opleiding mededingingsrecht in de vorm van een e-learning of webinar. Zo kunt u vanuit huis uw kennis bijspijkeren en actualiseren op een moment dat voor u het best uitkomt.  

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit mededingingsrecht cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals OSR Juridische Opleidingen, SDU, CPO, Leids Juridisch PAO en Edulaw.  

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden en zo uw cliënten van het meest actuele en volledige advies kunt voorzien. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Voor bijna alle mededingingsrecht cursussen die u boekt via Kiesuwcursus.nl kunt u NOvA punten behalen. 

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven