console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding levensmiddelenrecht?

Opleidingsniveau
+ Meer
0 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024
Geen resultaten

Helaas! Deze zoekopdracht levert geen resultaten op.

Probeer het nog eens met andere variabelen.

Cursus of opleiding levensmiddelenrecht?

Zoekt u een cursus levensmiddelenrecht voor advocaten, omdat u uw NOvA PO-punten van dit jaar nog moet behalen of gewoon omdat u uw kennis wilt laten bijspijkeren? Op Kiesuwcursus.nl vindt u eenvoudig de cursus of opleiding levensmiddelenrecht die bij uw kennis en kunde aansluit. 

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder vele cursussen levensmiddelenrecht. Van een basis cursus levensmiddelenrecht waarin u binnen een dag op de hoogte bent van alle ontwikkelingen rondom het levensmiddelenrecht tot een leergang of specialisatie opleiding levensmiddelenrecht, bij ons vindt u het allemaal. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast wordt aan elke juridische doelgroep gedacht. Niet alleen voor advocaten, maar ook voor bijvoorbeeld bedrijfsjuristen vindt u op Kiesuwcursus.nl geschikte opleidingen en cursussen levensmiddelenrecht.

Altijd actueel

U bent werkzaam binnen de advocatuur of als bedrijfsjurist en houdt zich dagelijks bezig met de levensmiddelenrecht praktijk. U wilt daarom graag op de hoogte zijn van alle actualiteiten rondom het levensmiddelenrecht om zo uw cliënten altijd van het beste en meest actuele advies te kunnen voorzien. Levensmiddelenrecht of ‘food law’ is een actueel rechtsgebied; zowel in de media als in de politiek houdt het de gemoederen bezig. Als bedrijfsjurist of advocaat is het daarom van belang te beschikken over basiskennis van de toepasselijke regels van dit rechtsgebied. Het uitgebreide aanbod levensmiddelenrecht cursussen en opleidingen op Kiesuwcursus.nl biedt voor ieder wat wils en is altijd actueel. Na het volgen van een cursus actualiteiten levensmiddelenrecht bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van het levensmiddelenrecht en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Cursuslocaties

De levensmiddelenrecht opleidingen en cursussen die u boekt op Kiesuwcursus.nl kunt u overal in Nederland volgen. De cursuslocaties zijn over het algemeen makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto. Als u liever helemaal geen reistijd kwijt bent, heeft KiesUwCursus ook daar een oplossing voor. Bij ons boekt nu namelijk eenvoudig een online cursus levensmiddelenrecht in de vorm van een webinar of e-learning zodat u vanuit huis uw PO/PE-punten kunt behalen en uw kennis kunt actualiseren op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit webinars, e-learnings, opleidingen en cursussen levensmiddelenrecht van aanbieders zoals LegalPlanet, SDU en OSR Juridische Opleidingen.

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Behaal uw NOvA PO-punten eenvoudig door een levensmiddelenrecht opleiding of cursus te zoeken die bij u past.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven