console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding jeugdstrafrecht?

Opleidingsniveau
+ Meer

Cursus of opleiding jeugdstrafrecht?

Bent u een advocaat of jurist die in de dagelijkse praktijk te maken heeft met het jeugdstrafrecht en bent u op zoek naar een postacademische cursus, omdat u uw PO-punten van dit jaar nog moet behalen? Of wilt u gewoon uw kennis bijspijkeren omtrent het jeugdstrafrecht? Kijk dan eens tussen de cursussen jeugdstrafrecht op Kiesuwcursus.nl en vind de cursus of opleiding jeugdstrafrecht die het beste aansluit bij uw kennis en kunde.

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder vele cursussen die specifiek gericht zijn op het jeugdstrafrecht. De duur van de cursussen jeugdstrafrecht die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Dit hangt vaak samen het niveau van de cursussen. Een basiscursus jeugdstrafrecht zal vaak minder lang duren dan een meerdaagse specialisatieopleiding. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast kan elke juridische doelgroep bij ons terecht. Alle cursussen die u boekt via Kiesuwcursus.nl zijn van hoogstaand niveau en de kennis die u opdoet in een cursus of opleiding jeugdstrafrecht is direct bruikbaar in de beroepspraktijk. Alle cursussen worden gegeven door gerenommeerde docenten die vaak werkzaam zijn in zowel de praktijk als de wetenschap. De lesstof sluit dus naadloos aan bij de recente ontwikkelingen op het gebied van het jeugdstrafrecht.  

Altijd actueel

Als advocaat in de jeugdstrafrechtpraktijk wilt u op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen en thema’s op het gebied van het jeugdstrafrecht. Op het gebied van jeugdstrafrecht zal aandacht worden besteed aan deze recente ontwikkelingen. Het Adolescentenstrafrecht dat op 1 april 2014 van kracht is geworden, wordt bijvoorbeeld uitvoerig behandeld. Tijdens een cursus of opleiding jeugdstrafrecht wordt dikwijls veel ruimte geboden voor interactie tussen de cursisten en docenten over recente rechtspraak. Het jeugdstrafrecht wordt vanuit verschillende invalshoeken bekeken, zodat de cursist alles uit de cursus kan halen wat erin zit. Laat u onderdompelen in de meest recente ontwikkelingen op het gebied van het jeugdstrafrecht en leer de fundamenten van het rechtsgebied nog beter kennen.

Cursuslocaties

Tussen het uitgebreide aanbod jeugdstrafrecht cursussen op Kiesuwcursus.nl vindt u altijd wel een cursus die u bij u in de buurt kunt volgen. Op Kiesuwcursus.nl zoekt en boekt u ook eenvoudig een online cursus jeugdstrafrecht in de vorm van een webinar of e-learning van bijvoorbeeld JurisDidact. Zo kunt u vanuit huis uw kennis bijspijkeren en actualiseren op een moment dat voor u het best uitkomt.

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit jeugdstrafrecht cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals SDU, Damsté Opleidingen en JurisDidact.

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden en zo uw cliënten van het meest actuele en volledige advies kunt voorzien. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Voor bijna alle jeugdstrafrecht cursussen en opleidingen die u boekt via Kiesuwcursus.nl kunt u NOvA punten behalen, maar u vindt op Kiesuwcursus.nl ook anderszins geaccrediteerde cursussen.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven