KiesUwCursus
Home Cursussen

ICT recht opleiding of cursus intellectueel eigendomsrecht?

Opleidingsniveau
+ Meer
20 resultaten
Per pagina:
TML Academy feb 2023

ICT recht opleiding of cursus intellectueel eigendomsrecht?

Bent u jurist en/of advocaat en wilt u uw kennis opfrissen of moet u nog uw PO-punten van dit jaar behalen? Kijk en vergelijk eens het juridische cursusaanbod van KiesUwCursus.nl op het gebied van intellectuele eigendom en ICT recht en kies de cursus of opleiding die bij uw kennis en kunde past.  

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u hét complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder meer dan 100 cursussen die specifiek gericht zijn op intellectuele eigendomsrecht en ICT recht. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Daarnaast wordt aan elke juridische doelgroep gedacht. Niet alleen voor advocaten, maar ook voor notarissen, bedrijfsjuristen en juridisch medewerkers (zoals secretaresses) staan op Kiesuwcursus.nl geschikte cursussen.

Altijd actueel

U houdt zich dagelijks bezig met de intellectuele eigendomsrecht en/of ICT recht praktijk. U wilt daarom graag op de hoogte zijn van alle actualiteiten hieromtrent om zo uw cliënten altijd van het beste advies te kunnen voorzien. Het grote aanbod intellectuele eigendomsrecht en ICT recht cursussen op Kiesuwcursus.nl biedt voor ieder wat wils en is altijd actueel. Voor onder andere een cursus auteursrecht, octrooirecht, cybercrime, smart contracts of kunstmatige intelligentie bent u bij ons aan het juiste adres. Een cursus volgen in Nijmegen, Amsterdam of Breukelen? Dat kan via KiesUwCursus.nl. Behaalt u liever uw PO-punten vanuit huis? Ook dat is geen enkel probleem. Op KiesUwCursus.nl vindt u diverse webinars op het gebied van intellectueel eigendomsrecht en ICT recht. Wilt u dus actuele kennis opdoen en ook uw PO-punten behalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Na het volgen van een cursus actualiteiten intellectuele eigendomsrecht bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit intellectueel eigendomsrecht en ICT recht cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals deLex, CPO, Considerati, SDU of Lexlumen. Kijk ook eens tussen het uitgebreide cursusaanbod van ICTRecht. Een specialistische cursusaanbieder die zich volledig richt op intellectuele eigendom en ICT recht.

Docenten

De cursussen en opleidingen intellectuele eigendomsrecht of ICT recht die u via Kiesuwcursus boekt, worden gegeven uitsluitend gegeven door bekende namen uit het intellectuele eigendomsrecht of ICT recht vakgebied. Gerenommeerde en gespecialiseerde docenten zoals prof. dr. Senftleben, prof. mr. Geerts en mw. mr. van den Berg zullen u in de cursussen bijpraten over het intellectuele eigendomsrecht en het ICT recht.

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven