KiesUwCursus
Home Cursussen

Insolventierecht cursus of opleiding?

24 resultaten
Per pagina:
Blogpagina banner

Insolventierecht cursus of opleiding?

Moet u uw PO-punten van dit jaar nog behalen? Vergelijk en kies op KiesUwCursus.nl de cursus of opleiding insolventierecht die het best bij uw interesses aansluit.

Geaccrediteerde opleiders

Bent u jurist of advocaat en op zoek naar een cursus of opleiding insolventierecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. KiesUwCursus.nl werkt samen met meer dan 30 geaccrediteerde opleiders zoals CPO, SDU, OSR en Leids Juridisch PAO.

Altijd actueel

Het grote aanbod insolventierecht cursussen op KiesUwCursus.nl biedt voor ieder wat wils en is altijd actueel. Zo vindt u onder andere cursussen over wederkerige overeenkomsten, pand en hypotheek, faillissementspauliana, bestuurdersaansprakelijkheid, verrekening en girale betaling.

Locaties

U kunt in verschillende plaatsen in Nederland een cursus of opleiding insolventierecht volgen. Zowel in regio Amsterdam als Utrecht, maar ook elders in het land. Als u liever helemaal geen reistijd kwijt bent, kunt u ook kiezen voor een online cursus insolventierecht. Zo bieden CPO en JurisDidact diverse webinars aan op het gebied van insolventierecht.

Docenten

De cursussen en opleidingen insolventierecht die u via Kiesuwcursus.nl boekt, worden gegeven door gerenommeerde docenten zoals mr. van der  Weijden, mr. Loesberg, mr. Oppedijk van Veen en mr. Fliek.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven