KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding insolventierecht?

Opleidingsniveau
+ Meer
54 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Cursus of opleiding insolventierecht?

Bent u op zoek naar een cursus of opleiding insolventierecht? Vind hier simpel en snel uw specialisatie opleiding en juridische pao cursus insolventierecht. Bijvoorbeeld als u zich wilt specialiseren tot advocaat op het gebied van insolventierecht of simpelweg cursussen insolventierecht zoekt om uw PO punten van dit jaar te behalen en uw kennis op te frissen. Op KiesUwCursus vindt u hét meest uitgebreide overzicht als u op zoek bent naar een (online) cursus of opleiding insolventierecht en kiest u eenvoudig de cursus of opleiding die aansluit bij uw kennis en kunde.

Breed cursusaanbod

Op Kiesuwcursus.nl vindt u het complete overzicht aan juridische cursussen en opleidingen waaronder meer dan 160 cursussen en opleidingen die specifiek gericht zijn op het insolventierecht. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld een cursus over de kernbegrippen uit het faillissementsrecht zoals beslag en executie, surseance van betaling, collectieve schuldenregeling en openbare verkoop. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen die u kunt behalen voor de cursussen en opleidingen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn.

Cursusniveau en doelgroep

De doelgroep van een opleiding of cursus faillissementsrecht verschilt per cursus. Op Kiesuwcursus.nl wordt aan elke juridische doelgroep gedacht. Niet alleen voor advocaten, maar ook voor juristen, notarissen en juridisch medewerkers (zoals secretaresses) staan op Kiesuwcursus.nl geschikte cursussen insolventierecht. In de filters op Kiesuwcursus.nl kunt u de zoekresultaten eenvoudig specificeren per doelgroep. Daarnaast kunt u op Kiesuwcursus.nl simpel en snel via onze slimme zoekfilters naar de voor u geschikte insolventierecht cursus of opleiding op basis van niveau zoeken. U zal op Kiesuwcursus.nl basiscursussen tegenkomen die u inzicht geven in de alombekende onderwerpen zoals beslaglegging. Bent u op zoek naar meer diepgang? Ook daarvoor bent u bij Kiesuwcursus.nl aan het juiste adres. In ons cursusaanbod kunt u namelijk ook specialisatieopleidingen vinden die vaak meerdere dagen duren en waarin u zich helemaal kunt laten onderdompelen in de wereld van het insolventierecht. Kiesuwcursus.nl heeft dus voor ieder wat wils: voor iedere juridische doelgroep en voor ieder niveau.

Altijd actueel

U houdt zich dagelijks bezig met de insolventierecht praktijk en u wilt daarom graag op de hoogte zijn van alle actualiteiten rondom het insolventierecht om zo uw cliënten altijd van het beste advies te kunnen voorzien. Zo zijn er allerlei ontwikkelingen binnen de MKB-onderneming inzake insolventie, financiering en herstructurering. Deze onderwerpen zijn altijd actueel, omdat zich steeds nieuwe ontwikkelingen voordoen op het gebied van onder andere: flex-bv, concernaansprakelijkheid, aandeelhoudersleningen en regres en draagplicht. U vindt op Kiesuwcursus.nl onder meer cursussen insolventierecht over: wederkerige overeenkomsten, pand en hypotheek, faillissementspauliana, bestuurdersaansprakelijkheid, verrekening en girale betaling. Na het volgen van een cursus actualiteiten insolventierecht bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van het insolventierecht en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Cursuslocaties

De insolventierecht cursussen die u boekt op Kiesuwcursus.nl kunt u overal in Nederland volgen zoals in Amsterdam, Leiden of Utrecht, maar ook elders in het land. Over het algemeen zijn de cursuslocaties makkelijk met de auto bereikbaar en zal de cursusaanbieder u informeren over parkeergelegenheid bij de cursuslocatie. Als u liever helemaal geen reistijd kwijt bent, heeft KiesUwCursus ook daar een oplossing voor. Bij ons boekt nu namelijk eenvoudig een online cursus faillissementsrecht in de vorm van een webinar of e-learning zodat u vanuit huis uw PO/PE-punten kunt behalen en uw kennis kunt laten bijspijkeren op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit insolventierecht cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals Leidsch Juridisch PAO, CPO, LegalPlanet, JurisDidact en Nemesis Opleidingen. Als u specifiek op zoek bent naar bijvoorbeeld een cpo cursus insolventierecht, dan stelt u dit in via het filter ‘opleiders’.

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Voor het merendeel van de cursussen die u boekt op Kiesuwcursus.nl kunt u NOvA punten behalen, maar u vindt bij ons ook anderszins geaccrediteerde cursussen.

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.

Terug naar boven