KiesUwCursus
Home Cursussen

Cursus of opleiding financieel recht?

Opleidingsniveau
+ Meer
13 resultaten
Per pagina:
CPO Altijd scherp – april 2024

Cursus of opleiding financieel recht?

Heeft u in uw dagelijkse praktijk te maken met het financieel recht en bent u op zoek naar een postacademische opleiding of cursus financieel recht of een cursus die betrekking heeft op dit rechtsgebied? Dan bent u bij Kiesuwcursus aan het juiste adres. U vindt op deze pagina simpel en snel de cursus of opleiding financieel recht die het beste aansluit bij uw kennis en kunde.  

Breed cursusaanbod

Op KiesUwCursus zoekt gemakkelijk uw cursus of opleiding financieel recht. U filtert snel op locatie, data of opleider. Zo ziet u direct de cursussen die het beste aansluiten op uw wensen. Kijk snel op Kiesuwcursus.nl waar u een compleet overzicht aan juridische cursussen en opleidingen vindt waaronder meer dan 30 cursussen en opleidingen die specifiek gericht zijn op het financieel recht. Kernbegrippen uit het financieel recht zullen de revue passeren. Hierbij kunt u denken aan onderwerpen zoals: clearingcompliancebankgaranties, handhaving, integriteit en MiFID II. De duur van de cursussen die u kunt boeken op Kiesuwcursus.nl kan variëren van een paar uur tot een meerdere dagen. Uiteraard variëren dan ook de puntenaantallen die u kunt behalen voor de cursussen en opleidingen. Het is aan u hoe veel tijd u kwijt wenst te zijn. Op Kiesuwcursus.nl vindt u basiscursussen, maar ook specialisatieopleidingen zoals bijvoorbeeld een registeropleiding financieel recht. Alle cursussen financieel recht die u boekt worden daarnaast door gerenommeerde en deskundige docenten gegeven. Vanuit hun eigen ervaring met het financieel recht frissen ze uw kennis met betrekking tot het financieel recht op.  

Altijd actueel

Het vakgebied financieel recht is sinds de financiële crisis enorm belangrijk geworden en de regelgeving hieromtrent is verder aangescherpt. Denk bijvoorbeeld aan de Wet op het financieel toezicht (Wft), maar ook vele richtlijnen. U houdt zich dagelijks bezig met het financieel recht en u wilt daarom graag op de hoogte zijn van alle actualiteiten rondom het financieel recht om zo uw cliënten altijd van het beste advies te kunnen voorzien. Het financieel recht is immers altijd aan verandering onderhevig en daarom is het van belang  deze ontwikkelingen te blijven volgen, bijvoorbeeld door middel van een cursus. Na het volgen van een cursus actualiteiten financieel recht bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen en bestaande en nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van het financieel recht en kunt u deze opgedane kennis gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.  

Cursuslocaties

De cursussen financieel recht die u boekt op Kiesuwcursus.nl kunt u overal in Nederland volgen zoals in BreukelenLeidenUtrecht of Amsterdam, maar ook elders in het land. Over het algemeen zijn de cursuslocaties makkelijk met de auto bereikbaar en zal de cursusaanbieder u informeren over parkeergelegenheid bij de cursuslocatie. Als u liever helemaal geen reistijd kwijt bent, heeft KiesUwCursus ook daar een oplossing voor. Bij ons boekt nu namelijk eenvoudig een online cursus financieel recht in de vorm van een webinar of e-learning zodat u vanuit huis uw PO/PE-punten kunt behalen en uw kennis kunt laten bijspijkeren op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt.  

Geaccrediteerde opleiders

KiesUwCursus is zelf geen cursusaanbieder, maar is een onafhankelijk vergelijkingsplatform dat cursusaanbieders en cursisten met elkaar in contact brengt. Wij werken samen met geaccrediteerde en gerenommeerde opleiders. Van KiesUwCursus mag u dus kwaliteit verwachten. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit cursussen, opleidingen, webinars en e-learnings van aanbieders zoals SDU, Uitgeverij-StudiecentrumKerckebosch, CPO en Leids Juridisch PAO. 

PO-punten

Als juridisch professional moet u voldoen aan een minimum aantal PO/PE-punten per jaar om uw kennis op peil te houden. De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) verplicht advocaten bijvoorbeeld om hun vakbekwaamheid te onderhouden door opleidingen te volgen. Een advocaat dient daarom minimaal 20 NOvA PO-punten per jaar te halen. Voor het merendeel van de cursussen die u boekt op Kiesuwcursus.nl kunt u NOvA punten behalen, maar u vindt bij ons ook anderszins geaccrediteerde cursussen.  

Over ons

KiesUwCursus.nl biedt u het overzicht van alle juridische opleidingen & cursussen. Vind simpel en snel uw cursus of laat ons u een (gratis!) aanbod op maat toesturen.  

Terug naar boven