console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
Home Cursussen Training: Zet je beste zelf in!

Training: Zet je beste zelf in!

Info

Het aanleren van allerlei nieuwe vaardigheden is tijdrovend en niet altijd even efficiënt.  Waarom zou je juist niet focussen op het excelleren in datgene waar je al goed in bent. Dat is boeiend en daar krijg je energie van!

Je neemt in je werk als (kandidaat-) notaris een professionele rol aan. Bij die rol horen bepaalde (kern)kwaliteiten. De rol die je aanneemt in combinatie met de (kern)kwaliteiten die je hebt bepalen jouw professionele identiteit.

We ontrafelen jouw profiel. Hoe neem jij je omgeving waar, wat kenmerkt jouw gedrag, welke vaardigheden heb je in huis en wat zijn jouw overtuigingen, kwaliteiten en je waarden?

Zie jezelf als instrument. Als je het instrument JIJ efficiënt en effectief inzet bereik je betere resultaten in kortere tijd en hou je dus meer energie en tijd over voor je leven buiten je werk.

In deze training gaan we ons bezighouden met de volgende onderwerpen:

  • Wat zijn jouw kwaliteiten en hoe versterk je deze?
  • Waar krijg jij energie van?
  • Hoe kun je oplossingsgericht aan de slag?
  • Hoe blijf je geïnspireerd en houd je plezier in je werk?

→ Deze cursus is ook beschikbaar voor Mediators

Programma"

Programma

Dinsdag 13 november 2018 van 11:00 – 18:00 uur.

Deel 1 : Jouw beste zelf! – Waarden | Kwaliteiten | Drijfveren
Deel 2 : Jouw professionele identiteit – Kernkwadranten
Deel 3 : Oplossingsgericht en creatief aan de slag

Persoon

Sprekers

  • Mr. Joyce Korver

    Is vFAS advocaat-mediator en forensisch mediator/ouderschapsonderzoeker. Daarnaast is zij coach Repairing Balance en relatiecounsellor. Joyce geeft trainingen mediationvaardigheden aan advocaten en mediators alsmede communicatietrainingen aan ouders in (v)echtscheidingen. Joyce is eigenaar van Korver Mediation en mede-eigenaar van Kind uit de Wind. Joyce heeft een bureau voor partnersearch genaamd Singles Sunday en geeft workshops voor singles.

  • Mr. Trijnie Lukassen-Beije

    Is notarieel jurist (voormalig kandidaat-notaris), nalatenschapscoach en nalatenschapsmediator. Daarnaast is zij coach Repairing Balance. Trijnie verzorgt de workshop Nalaten bij SBI Formaat als onderdeel van de Pensioen in Zicht-training. Zij is eigenaar van Lukassen EMC Nalatenschapscoaching en van Lukassen EMC Coaching & Advies. Ingeschreven in het ICR Coach register en het register van Nalatenschapsmediators.

Maps

Editie(s)

Review

Reviews over cursussen van Train de Notaris & Coach de Notaris

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling