KiesUwCursus
Home Cursussen Wet Open overheid

Wet Open overheid

De inhoud van deze cursus wordt z.s.m. geplaatst.

Programma

12.45 – 13.00 uur ontvangst
13.00 – 14.30 uur deel I
14.30 – 14.45 uur pauze
14.45 – 16.15 uur deel II
16.15 – 16.30 uur pauze
16.30 – 17.30 uur deel III

Sprekers

  • mr. C.N. van der Sluis

    Cornelis van der Sluis is partner en advocaat bestuurs- en omgevingsrecht bij SluisWest Advocaten te Rotterdam. Hij is gespecialiseerd in de Wet open overheid, Wet openbaarheid van bestuur, handhavingskwesties, schaarse vergunningen. Cornelis deelt zijn inzichten, nieuws en achtergronden over het onderwerp overheidsinformatie via zijn website www.overheidenopenbaarheid.nl, LinkedIn en de vele trainingen die hij geeft. Ook publiceert hij regelmatig in onder andere De Gemeentestem en Binnenlands Bestuur, is hij auteur voor Wolters Kluwer en Sdu en treedt hij regelmatig op als rechter-plaatsvervanger voor de rechtbank Oost-Brabant. Het Nederlands Kenniscentrum Open Overheid dat per 1 januari 2023 van start gaat, is opgericht door Cornelis van der Sluis.

Editie(s)

Plan route

Reviews over cursussen van Damsté Opleidingen

Wat vonden uw vakgenoten?

Mr. Cas van Heugten, advocaat te sittard

Bijzonder enthousiaste, in alle opzichten heldere docent, waarbij je zeker niet inslaap valt. Gewoon uitstekend en erg leerzaam. Deventer en de locatie zijn schitterend, maar voor mij wel een lange rit met diverse files..
Ondanks toezeggingen van DAMSTË géén voorafgaande documentatie of studie-materiaal ontvangen; ook vermeldt Damsté in de aanhef van een rappèl-mail een onjuiste datum. Op dat onderdeel dus een onvoldoende.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling