KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar FZ&I Eigendomsvoorbehoud I

Webinar FZ&I Eigendomsvoorbehoud I

Dit webinar vormt deel I van een tweedelig webinar over het eigendomsvoorbehoud. In dit deel wordt ingegaan op de algemene aspecten van het eigendomsvoorbehoud en de mogelijkheden die bestaan om het eigendomsvoorbehoud contractueel vorm te geven. Daarbij wordt onder andere ingegaan op de mogelijkheden die bestaan om het eigendomsvoorbehoud uit te breiden tot overige vorderingen, met een bijzondere aandacht voor het kredieteigendomsvoorbehoud. Ook komen enkele aandachtspunten voor het vormgeven van het eigendomsvoorbehoud in driepartijenrelaties aan bod, zoals in het geval waarbij een inkooporganisatie of een andere derde de aanschaffinanciering overneemt.

Bekijk deel II via onderstaande knop:

CPO webinarbundel

Programma

U kunt dit webinar terugkijken waar en wanneer u wilt.

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Deelname aan webinar

Wij schrijven u in via de website van CPO en maken een account voor u aan. Vervolgens ontvangt u een separaat bericht van CPO met een activatielink voor de registratie. Wanneer u op deze link klikt, kunt u een wachtwoord aanmaken en is uw inschrijving voltooid. U kunt het webinar bekijken, wanneer u wilt, vanaf de datum dat deze beschikbaar is.

Indien u al een account heeft, omdat u al eerder een webinar van CPO heeft gevolgd, krijgt u van ons een mail met een link naar het webinar. Hierna hoeft u slechts op de rode button ‘Bekijk het webinar’ of ‘Aanmelden voor dit webinar’ te klikken en kunt u inloggen met uw inloggegevens. In het geval dat u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Sprekers

  • Mr. Emil Verheul

    Universitair docent bij Rijksuniversiteit Groningen | Wetenschappelijk medewerker bij Wijn & Stael

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling