KiesUwCursus
€ 99,00 (excl. btw)
Home Cursussen Webinar WWFT Risico- en Kantoorbeleid Advocatuur 2021

Webinar WWFT Risico- en Kantoorbeleid Advocatuur 2021

Geactualiseerd voor 2021! Hoe ziet uw Wwft Risico- en Kantoorbeleid er uit? Is uw risicobeleid volledig up-to-date met de wetgeving én met de klanten die u nu heeft?  Ten opzichte van het vorige webinar is de info over de engagement letter aangepast en uitgebreid: u krijgt een clausule die u in hun eigen engagement letter kunt verwerken. Daarnaast is nieuw een introductie van het UBO register, met een handig overzicht op welke rechtspersonen het UBO register van toepassing is. Verder uiteraard de nieuwste inzichten over de Wwft om uw kantoor- en risicobeleid ook voor 2021 op orde te hebben.

Advocaat Duco Lodder legt u in één uur uit wat u moet doen om een kantoor- en risicobeleid te hebben dat in overeenstemming is met de nieuwe Wwft en UBO wetgeving én de vereisten van de Nederlandse Orde van Advocaten.

=> Inclusief praktische tips (bijv: Wat te doen bij een verdachte transactie?)
=> Uitleg hoe onderzoek Orde in zijn werk gaat
=> Een praktisch stappenplan
=> Handig stroomschema.

Met dit webinar kunnen u en het ondersteunend personeel voldoen aan de jaarlijkse Wwft NOvA opleidingsverplichting.

Schrijf u snel in voor dit webinar!

Ook interesse in het WWFT-modellen pakket met o.a. het Stappenplan, Risicobeleid, UBO formulier, WWFT protocol etc? Mail dan uw interesse naar flexmodellen@lexlumen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Programma

U kunt dit webinar bekijken waar en wanneer u wilt.

Duur: 1 uur

Sprekers

  • mr. Duco Lodder

    Mr. Duco Lodder is advocaat bij Duco Lodder Corporate Law Boutique en buitenpromovendus aan de Universiteit Leiden. Tevens is Duco redacteur van de Lexlumen Flexmodellen database voor de Ondernemingsrecht Praktijk.

Reviews over cursussen van Lexlumen

Wat vonden uw vakgenoten?

Bert Lassche

Goede training, echter het lijkt erop alsof met deze online training voldaan wordt aan de opleidingseis voor de Wwwft, waarvoor echter, tenzij ik dat verkeerd zie, 2 uur / opleidingspunten vereist zijn

Edy Hoogendam

Zeer goede docent en actueel voor mijn praktijk

8.0
2 totaal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling