KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar “WWFT Risico- en Kantoorbeleid Advocatuur”

Webinar “WWFT Risico- en Kantoorbeleid Advocatuur”

Actueel: Ideaal om aan uw jaarlijkse verplichting van een UBO/WWFT training te voldoen! Ook voor ondersteunend medewerkers

Hoe ziet uw WWFT Risico- en Kantoorbeleid er uit? Is uw risicobeleid volledig up-to-date met de wetgeving én met de klanten die u nu heeft? Advocaat Duco Lodder legt u in één uur uit wat u moet doen om een kantoor- en risicobeleid te hebben dat in overeenstemming is met de nieuwe WWFT en UBO wetgeving én de vereisten van de Nederlandse Orde van Advocaten.

=> Inclusief praktische tips (bijv: Wat te doen bij een verdachte transactie?)
=> Uitleg hoe onderzoek Orde in zijn werk gaat
=> Een praktisch stappenplan
=> Handig stroomschema.

Dit webinar is voor advocaten en ondersteunend personeel dat jaarlijks moeten aantonen van de WWFT op de hoogte te zijn.

Schrijf u snel in voor dit webinar!

Ook interesse in het WWFT-modellen pakket met o.a. het Stappenplan, Risicobeleid, UBO formulier, WWFT protocol etc? Mail dan uw interesse naar flexmodellen@lexlumen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Programma

U kunt dit webinar bekijken waar en wanneer u wilt.

Duur: 1 uur

Sprekers

  • mr. Duco Lodder

    Mr. Duco Lodder is advocaat bij Duco Lodder Corporate Law Boutique en buitenpromovendus aan de Universiteit Leiden. Tevens is Duco redacteur van de Lexlumen Flexmodellen database voor de Ondernemingsrecht Praktijk.

Reviews over cursussen van Lexlumen

Wat vonden uw vakgenoten?

Bert Lassche

Goede training, echter het lijkt erop alsof met deze online training voldaan wordt aan de opleidingseis voor de Wwwft, waarvoor echter, tenzij ik dat verkeerd zie, 2 uur / opleidingspunten vereist zijn

Edy Hoogendam

Zeer goede docent en actueel voor mijn praktijk

8.0
2 totaal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling