KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar “WWFT en Kantoorbeleid Notariaat”

Webinar “WWFT en Kantoorbeleid Notariaat”

Ook voor de notariële medewerkers die jaarlijks een WWFT toets moeten afleggen!

Hoe ziet uw WWFT Kantoorbeleid er uit? In één uur legt notaris Jan Willem Schenk (HVK Stevens) u uit wat u moet doen om een kantoorbeleid te hebben dat compliant is met de nieuwe WWFT en UBO wetgeving. Inclusief praktische tips en een stappenplan. Dit webinar is voor (kandidaat-) notarissen en notarieel medewerkers die jaarlijks moeten aantonen van de WWFT op de hoogte te zijn. Schrijf u snel in voor dit informatieve webinar! Ook interesse in het WWFT-modellen pakket met o.a. het Stappenplan, Notarieel Risicobeleid, UBO formulier, WWFT protocol etc? Mail dan uw interesse naar flexmodellen@lexlumen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Programma

Duur: 1 uur

U kunt de opname bekijken waar en wanneer u wilt.

Sprekers

  • mr. Jan Willem Schenk

    Mr. Jan Willem Schenk is notaris bij HVK Stevens. Hij is specialist in de ondernemingsrechtpraktijk met focus op de transactiefondsen en private equity, alsmede de voormalige Nederlandse Antillen (Aruba, Curaçao, Sint Maarten en BES). Tevens is Jan Willem hoofdredacteur van de Lexlumen Flexmodellen database voor de Ondernemingsrecht Praktijk.

Reviews over cursussen van Lexlumen

Wat vonden uw vakgenoten?

Bert Lassche

Goede training, echter het lijkt erop alsof met deze online training voldaan wordt aan de opleidingseis voor de Wwwft, waarvoor echter, tenzij ik dat verkeerd zie, 2 uur / opleidingspunten vereist zijn

Edy Hoogendam

Zeer goede docent en actueel voor mijn praktijk

8.0
2 totaal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Beoordeling