KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar Webinar Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (WNRA)

Webinar Webinar Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (WNRA)

In een uur op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent WNRA

Op 1 januari 2020 treedt de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren in werking.

Op dat moment verandert de aanstelling van een grote groep ambtenaren werkzaam bij een overheidsorgaan, van rechtswege in een arbeidsovereenkomst waarop het Burgerlijk recht van toepassing is. Daarnaast blijft op een groot deel van deze ambtenaren de Ambtenarenwet 2017 van toepassing, inclusief de laatste wijzigingen op grond van de WNRA.

In dit webinar gaat Mr. T.S. Pieters in op de aspecten die van belang zijn voor de rechtspraktijk na 1 januari 2020. Wat betekent dit in de praktijk van de kantonrechtspraak? Heeft de speciale positie van ambtenaren nog invloed op toetsing van de ontslaggronden? En hoe zit het met de herplaatsing?

CPO webinarbundel

Programma

U kunt dit webinar terugkijken waar en wanneer u wilt

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Deelname aan webinar

Wij schrijven u in via de website van CPO en maken een account voor u aan. Vervolgens ontvangt u een separaat bericht van CPO met een activatielink voor de registratie. Wanneer u op deze link klikt, kunt u een wachtwoord aanmaken en is uw inschrijving voltooid. U kunt het webinar bekijken, wanneer u wilt, vanaf de datum dat deze beschikbaar is.

Indien u al een account heeft, omdat u al eerder een webinar van CPO heeft gevolgd, krijgt u van ons een mail met een link naar het webinar. Hierna hoeft u slechts op de rode button ‘Bekijk het webinar’ of ‘Aanmelden voor dit webinar’ te klikken en kunt u inloggen met uw inloggegevens. In het geval dat u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Sprekers

  • Mr. Tjarda Pieters

    kantonrechter Rechtbank Amsterdam

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling