KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar “Reorganiseren en de NOW”

Webinar “Reorganiseren en de NOW”

Gaan reorganiseren en de NOW samen? Wanneer kan een werkgever een boete krijgen als beide trajecten naast elkaar lopen? Wat is er (wel) mogelijk?

Advocaat Cathelijn Derks (Sterc Advocaten) vertelt u op dit webinar in een uur hoe een reorganisatieproces arbeidsrechtelijk verloopt en wat de rechten en plichten van werknemers en werkgevers zijn. Bovendien staat ze stil bij de arbeidsrechtelijke gevolgen van Corona. Schrijf u nú in!

Programma

U kunt dit webinar bekijken waar en wanneer u wilt.

Duur: 1 uur

Sprekers

  • mr. Cathelijn Derks

    Cathelijn Derks heeft de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) met succes afgerond. Zij publiceert regelmatig over uiteenlopende arbeidsrechtelijke onderwerpen, zoals de internationale rechtsverhouding, en treedt op als docent bij cursussen en workshops voor onder meer HR managers. Zij heeft grote reorganisaties begeleid, onderhandeld over sociaal plannen en geadviseerd over zowel collectieve als individuele ontslagtrajecten. Cathelijn is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Reviews over cursussen van Lexlumen

Wat vonden uw vakgenoten?

Bert Lassche

Goede training, echter het lijkt erop alsof met deze online training voldaan wordt aan de opleidingseis voor de Wwwft, waarvoor echter, tenzij ik dat verkeerd zie, 2 uur / opleidingspunten vereist zijn

Edy Hoogendam

Zeer goede docent en actueel voor mijn praktijk

8.0
2 totaal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling