KiesUwCursus
€ 135,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen Webinar Rechten van betrokkenen onder de AVG

Webinar Rechten van betrokkenen onder de AVG

In twee uur op de hoogte van de rechten van de betrokkene

De Algemene verordening gegevensbescherming (‘AVG’) stelt de betrokkenen in staat om meer controle uit te oefenen over hun persoonsgegevens. Zij kent hun hiervoor verschillende rechten toe. Deze webinar geeft in twee uur een overzicht van deze rechten. Het laat hierbij tevens zien op welke manier de rechten door de AVG zijn gewijzigd.

Het webinar vormt hiermee een belangrijke aanvulling op andere cursussen over de AVG. Deze concentreren zich in de regel op de verplichtingen voor bedrijven die persoonsgegevens te verwerken. De wijze waarop een betrokkene deze regels kan afdwingen, blijft echter onderbelicht.

U kunt het webinar bekijken op een moment dat het u schikt.

Thema’s die onder meer aan bod komen:

  • De belangrijkste recente jurisprudentie
  • Nieuwe en komende wetgeving
  • Publicaties en nieuwsberichten over de rechten van betrokkenen onder de AVG
CPO webinarbundel

Programma

Programma

11.00 – 12.00 uur Blok 1
12.00 – 12.10 uur Pauze
12.10 – 13.10 uur Blok 2

Aansluitend beantwoordt u vijf online meerkeuzevragen voor het verkrijgen van het certificaat en vult u vervolgens een digitale evaluatie over het webinar in.

Deelname aan webinar

U maakt eenmalig een account aan bij Online Seminar en kiest daarvoor een persoonlijke inlogcode en wachtwoord. Check uw inbox nadat u het wachtwoord hebt aangemaakt. Van Online Seminar ontvangt u direct een mail met registratielink (kijk eventueel ook in uw SPAM-inbox). Klik op deze link om de registratie te voltooien.

Na inloggen kunt u het webinar bekijken op een moment en locatie dat u schikt. U kunt het webinar tussentijds stil zetten en na een korte pauze weer hervatten of het webinar in gedeeltes op verschillende momenten bekijken. Pas aan het slot van het webinar worden de vijf meerkeuzevragen aan u voorgelegd.

Tijdens het webinar geeft de docent u een codewoord. Het codewoord wordt als antwoordmogelijkheid op een van de vijf meerkeuzevragen aan u voorgelegd. Minimaal drie van de vijf meerkeuzevragen dient u juist te beantwoorden alvorens u het certificaat per e-mail ontvangt. Mocht u minder dan 3 vragen correct hebben beantwoord dan heeft u de mogelijkheid om de meerkeuzevragen opnieuw te beantwoorden.

Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u automatisch, ongeveer een uur na afronding van de toets, het certificaat per e-mail.

Tot slot verzoeken we u een online evaluatieformulier in te vullen. Met de resultaten van de evaluatie kunnen we onze werkwijze en inhoudelijke kwaliteit van de webinars verbeteren.

Sprekers

  • Mr. dr. P.T.J. Wolters

    universitair docent Burgerlijk recht, Radboud Universiteit

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling