KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar Ontslag op staande voet

Webinar Ontslag op staande voet

Wat is de juiste strategie voor een ontslag op staande voet?

Bij een ontslag op staande voet gaat het altijd om het kiezen van de juiste strategie. Is sprake van een dringende reden en is het ontslag op staande voet rechtsgeldig gegeven? De belangen zijn groot en een fout is snel gemaakt. Het is niet voor niets dat over ontslag op staande voet veel wordt geprocedeerd.

In dit webinar gaat kantonrechter mr. T.S. Pieters in op de materiële en processuele aspecten van het ontslag op staande voet. Aan de hand van concrete voorbeelden behandelt ze de positie van werkgever en werknemer in de diverse procedures. Ook gaat ze in op het bewijsrecht, de transitievergoeding en de billijke vergoeding. Uiteraard komen actuele ontwikkelingen en jurisprudentie aan bod.

Kies zelf een moment om het webinar te bekijken.

Thema’s die onder meer aan bod komen:

  • Materiële en processuele aspecten ontslag op staande voet
  • Bewijsrecht
  • De transitievergoeding
  • De billijke vergoeding
CPO webinarbundel

Programma

U kunt dit webinar bekijken waar en wanneer u wilt

Duur: 1 uur

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Deelname aan webinar 

Wij schrijven u in via de website van CPO en maken een account voor u aan. Vervolgens ontvangt u een separaat bericht van CPO met een activatielink voor de registratie. Wanneer u op deze link klikt, kunt u een wachtwoord aanmaken en is uw inschrijving voltooid. U kunt het webinar bekijken, wanneer u wilt, vanaf de datum dat deze beschikbaar is.

Indien u al een account heeft, omdat u al eerder een webinar van CPO heeft gevolgd, krijgt u van ons een mail met een link naar het webinar. Hierna hoeft u slechts op de rode button ‘Bekijk het webinar’ of ‘Aanmelden voor dit webinar’ te klikken en kunt u inloggen met uw inloggegevens. In het geval dat u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Sprekers

  • Mr. Tjarda Pieters

    kantonrechter Rechtbank Amsterdam

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling