KiesUwCursus
Home Cursussen Webinar “Maatschap nieuwe stijl of Flex BV als samenwerkingsverband”

Webinar “Maatschap nieuwe stijl of Flex BV als samenwerkingsverband”

De maatschap is een rechtsvorm in beweging. Het is nu nog een contractuele samenwerkingsvorm die, in de nabije toekomst, als rechtspersoon met beperkte rechtsbevoegdheid kan worden ingericht. Belangrijke wijziging is dat maten dan ook naast de maatschap aansprakelijk zijn. Sinds de wijziging van het BV-recht bij de flexibiliseringsoperatie, is de BV beter geschikt als rechtsvorm voor een maatschapsachtig samenwerkingsverband. Welke keuze moet u dan maken: maatschap (nieuwe stijl) of (flex) bv?

In deze cursus is de aandacht gericht op het vormgeven van de BV in het kader van zo’n samenwerking a la de maatschap. Prof. mr. Kid Schwarz leert u wat de voor- en nadelen zijn van zo’n structuur, in vergelijking met de voor- en nadelen die het maatschapsrecht nu en in de toekomst biedt.

Speciaal aanbod! Voor slechts € 199,- in plaats van €237,- kunt u naast dit webinar ook de andere 2 webinars van Kid Schwarz volgen:
– Actualiteiten Maatschap en VOF
– De CV nieuwe stijl: recente rechtspraak en ontwikkelingen in wetgeving

Programma

Duur: 1 uur

U kunt dit webinar bekijken op een zelfgekozen moment.

Sprekers

  • Kid Schwarz

    Kid Schwarz is hoogleraar Ondernemingsrecht aan de Erasmus School of Law te Rotterdam en is daarnaast als hoogleraar verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht. Tevens is hij partner bij Baker Tilly.

Reviews over cursussen van Lexlumen

Wat vonden uw vakgenoten?

Bert Lassche

Goede training, echter het lijkt erop alsof met deze online training voldaan wordt aan de opleidingseis voor de Wwwft, waarvoor echter, tenzij ik dat verkeerd zie, 2 uur / opleidingspunten vereist zijn

Edy Hoogendam

Zeer goede docent en actueel voor mijn praktijk

8.0
2 totaal
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling