console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");
KiesUwCursus
€ 225,00 (vrijgesteld van btw)
Home Cursussen Webinar «JOR» Actueel Ondernemingsrecht – Actualiteiten najaar 2019, deel 2

Webinar «JOR» Actueel Ondernemingsrecht – Actualiteiten najaar 2019, deel 2

Info

In twee uur op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het ondernemingsrecht

Het CPO heeft in samenwerking met Sdu «JOR» webinars ontwikkeld. Tijdens het webinar worden de meest belangwekkende ontwikkelingen en jurisprudentie op het terrein van het ondernemingsrecht besproken. Aan bod komen o.a. de onderwerpen: bestuurdersaansprakelijkheid, enquêterecht, uitkoop, concernverhoudingen, overnamegeschillen, geschillenregeling en medezeggenschapsgeschillen. De te bespreken jurisprudentie ziet dus op corporate litigation in brede zin. Het cursusmateriaal bestaat uit een speciaal voor u samengestelde digitale «JOR»-bundel met daarin opgenomen de door de docent te behandelen jurisprudentie.

Thema’s die onder meer aan bod komen

  • Bestuurdersaansprakelijkheid
  • Enquêterecht
  • Uitkoop
  • Concernverhoudingen
  • Overnamegeschillen
  • Geschillenregeling
  • Medezeggenschapsgeschillen
CPO webinarbundel
Programma"

Programma

U kunt dit webinar terugkijken waar en wanneer u wilt

U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Deelname aan webinar

Wij schrijven u in via de website van CPO en maken een account voor u aan. Vervolgens ontvangt u een separaat bericht van CPO met een activatielink voor de registratie. Wanneer u op deze link klikt, kunt u een wachtwoord aanmaken en is uw inschrijving voltooid. U kunt het webinar bekijken, wanneer u wilt, vanaf de datum dat deze beschikbaar is.

Indien u al een account heeft, omdat u al eerder een webinar van CPO heeft gevolgd, krijgt u van ons een mail met een link naar het webinar. Hierna hoeft u slechts op de rode button ‘Bekijk het webinar’ of ‘Aanmelden voor dit webinar’ te klikken en kunt u inloggen met uw inloggegevens. In het geval dat u uw inloggegevens niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken.

Persoon

Sprekers

  • Prof. mr. Claartje Bulten

    Hoogleraar Ondernemingsrecht, Radboud Universiteit

Review

Reviews over cursussen van CPO

Deel uw ervaring met vakgenoten!

Nog geen reviews. Wees de eerste.

Laat uw review achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling